Кузя Ю-а

Для діток з АД

Для діток з АД

Зимою, в моєї донечки часто загострюється Атопічний дерматит. Звісно, я вже навчилась його більш менш контролювати. Проте іноді помилки у вигляді надто теплої води, чи занадто теплої температури повітря, чи невдалого одягу.. загалом все на світі може його сильно загострити.

Нещодавно він знову охопив тіло моєї лялюсі. І звісно, я почала боротись. Спробувала відкласти старі засоби та замінила абсолютно новою для нас лінійкою від weleda! В моій ручках молочко для тіла та крем для обличчя з серії "Алтей". У боротьбу вступили емоленти.

Для всіх малюків з АД - емоленти у використанні обовʼязкові, бо виконують наступні функці:


• зволоження та пом'якшення шкіри;
• зменшення ознак запалення на шкірі;
• профілактику інфікування пошкоджених ділянок шкіри;
• відновлення пошкодженого епітелію;
• покращення бар'єрних функцій шкіри та збереження вологи у шкірі.

На фото нижче я виклала, як за пару днів я вже майже виграла боротьбу з Ад завдяки weleda. Різниця на фото в декілька днів, а вже абсолютно спала гостра фаза. Аналогічно по тілу. Усім діткам, в кого ніжна та чутлива шкіра - вам сюди за цими засобами.

Як мама, котра вже на свому досвіді це пройшла, я щиро рекомендую мати ці засоби в щоденному догляді.

Текстура середньої плотності, ближче бальзамчику, що відверто краще надлегкого молочка. Бо дитячу шкіру треба зволожувати і зволожувати. А якщо АД то не менше 2-3 разів на день. Тому, для мене цей засіб отримав максимум зірочок.

Серія «Алтей» створена з турботою про гіперчутливу шкіру малюків. Також косметика цієї серії ідеально підходить і для дорослих з чутливою шкірою.. Ці засоби лінійки є непарфумовані! Зверніть на то увагу! Це засоби для лікування та зволоження, насправді гіпоалергенні, здатні зняти свербіж та почервоніння, глибоко живити і регенерувати шкіру.

Бджолиний віск, органічні масла какао і кокоса, олії бораго, сафлорова і кунжутна сприяють формуванню невидимого бар'єру - нормального захисного шару шкіри. Молочко м'яко усуває подразнення, інтенсивно живить і покриває шкіру невагомим захистом від висихання і відчуття стягнутості.

Засіб не містить у своєму складі мінеральних олій, консервантів, барвників та ароматизаторів, а його ефективність доведена численними дерматологічними тестами.

Також, я маю кремчик для обличчя. Все ідентичне молочку. Просто молочком я змащую все тіло малюка, а кремчиком зволожує таку ніжну шкіру обличчя. Ароматів немає, текстури ідеальні. Я аплодую розробникам цією серії. І від імені всіх мам просто кажу дякую. Завдяки вам, по тілу пройшли плями, ранки та печіння.

Рекомендую 🫶


Зроблено в: Швейцарія

Для діток з АД
Для діток з АД