#testmakeupclub
LAMEL Posh Matte Liquid Lip Stain.Тестую три відтінки-401,409,410
Привіт)На огляді три матові помади від Lamel Posh.. які я отримала для тестування!
В боксику я отримала цілих три відтінка помади ,а саме:
401 Milk Cacao
409 Sangria
410 Mahogany
.
Виглядають помадки дуже яскраво і привабливо,яскраво-рожевий,матовий флакончик який дуже приємно тримати в руках.
Обʼєм помади 4 гр
Помада обіцяє стійкий матовий фініш,насичений колір і ніякої сухості губ.
Помада має дуже зручний і доволі широкий аплікатор який набирає достатню кількість продукту.
Аромат мені нагадує шоколадний десерт)
Консистенція дуже кремова,легка,наче взбитий мус.
.
Наноситься помада дуже легко і рівномірно,без віхтів і смужок.
Коли наносиш,спочатку вона глянцева,потім стає матовою.По відчуттям абсолютно не липка,сатинова,губи наче припудрені)
Кольори високопігментовані,рівномірно і безпроблемно наносяться.
.
401 Milk cacao-на початку це такий нейтральний холодний світло-коричневий відтінок «какао з молоком»,при висиханні починає проявлятися лілово-сірий пігмент.На фініші отримую холодний лілово-сірий відтінок губ.
.
409 Sangria-рожево-червоний приглушений відтінок,дуже пігментований,спочатку виглядає яскраво,при висаханні більш приглушено.
.
410 Mahogany -теплий шоколадно-коричневий відтінок,при висиханні проявляється лілово-сірий,дуже схожий на 401 відтінок,тільки темніший.
.
Кожен із відтінків при висиханні темніє,це потрібно враховувати.
Стійкість на губах
не велика,але чашку чаю витримав,якщо наносити товстим шаром то швидко злазить зі слизової,тому рекомендую помаду наносити тонким шаром.
.
Так як це матові помади,то губи вони не зволожують,мені навіть сушать,ну в принципі як будь-яка матова помада на моїх губах.
.
Мій фаворит це приглушений червоний відтінок -409,виглядає неймовірно гарно,стримано але з родзинкою!
Підсумки:
Плюси:
-насичені і пігментовані відтінки
-комфортна кремова формула
-зручне і легке нанесення
-красивий оксамитовий фініш
-приємний шоколадний аромат
-без липкості
-бюджетна ціна
.
Мінуси:-не вистачає стійкості,швидко сповзає зі слизової
-при висиханні змінює відтінок