wowmom

Коричневі туші ми бачили, а що на рахунок коричневих підводок? Але такого віддінку я не зустрічала!

Коричневі туші ми бачили, а що на рахунок коричневих підводок? Але такого віддінку я не зустрічала!

Привіт, красуні!

Останнім часом, абсолютно нема настрою робити складні яскраві макіяжі, хоча раніше я обожнювала цю справу. Червона помада змінилася на стриманий нюд, замість чорної туші, частіше обирала коричневу.
Єдине, від чого і досі не хочу відмовлятися, так це від стрілок, але і тут захотілося змін. Тому пішла на пошуки підводки, з якою мені було б зручно працювати, та яка б доповнювала мій денний легкий макіяж. Вибір зупинила на гелевому лайнері від Topface, бо це незвичний для мене формат, і дуже красивий колір, який я раніше ніде не зустрічала.

Коричневі туші ми бачили, а що на рахунок коричневих підводок? Але такого віддінку я не зустрічала!

Ця підводка випускається у 4 віддінках: чорний, коричневий, синій і фіолетовий.
Та що цікаво, коричневий в палітрі не просто коричневий, а рожево-коричневий.

Вона має дуже приємну і пластичну формулу, яка легко набирається на пензель. Я не знаю, як швидко засохне ця підводка, але в мене були помадки для брів Topface, зі схожою формулою , і я їх використала до останньої краплі.

В комплекті є пензель для нанесення підводки, проте ним не дуже зручно малювати стрілки. Можна, але складно.

Для нормального використання, я купила собі окремий пензлик, з тонким синтетичним ворсом, також від Topface. Малювати ним - одне задоволення:-)

Але моє серденько підкорив саме віддінок підводки. По-перше, він круто виглядає в денному макіяжі. Його можна розтушовувати, і зробити красивий димчатий ефект.

По-друге, підводку можна використовувати, як підложку під коричневий смокі-айз.

Вона класно тримається на протязі дня, не тріскається, і не осипається. Для залізобетонної стійкості, її можна закріпити сухими тінями, проте це не обов'язково.

Підводка Topface Gel Eyeliner, у 02 віддінку, стала моїм особистим відкриттям для швидкого нюдового макіяжу, коли хочеться підкреслити очі, але не занадто яскраво. Способів використання - безліч: і в якості стрілки, і як підложка, і навіть, як база під тіні. Тут уже ваша фантазія.

Але тепер я точно впевнена, що мені потрібні інші віддінки для колекції.

Дякую за увагу 😘