Oli Seagull

Кольорове волосся на 1 день з спреєм-фарбою Venita 1-Day Color

Кольорове волосся на 1 день з спреєм-фарбою Venita 1-Day Color
Кольорове волосся на 1 день з спреєм-фарбою Venita 1-Day Color

Отже , фарба , яку я використовувала для образу Клементини.
Образ можна подивитись тут -https://club.makeup.com.ua/looks/31158/

Обрати щось не дороге і в той же час , щоб колір було видно на моєму темному волоссі без освітлення - було задачкою. Бо крейди не дають такого кольору, муси по відгуках теж погано беруться.
По оглядах обрала цей варіант , хоч відгуки були не дуже) Але це єдине, що мало шанс дати потрібний колір.

Балончик на 50 мл.
Для моїх потреб вистачило, та насправді це дуже мало. На мою всю голову, якщо робити повністю , треба було б таких балонів 5 , якщо не більше ( це вже виходить й не так бюджетно)
А от зробити окремі пасма, то вистачить на декілька разів👍🏻

Колір - Сапфіровий синій. Оригінальна назва на балоні- Ultra blue.

Взяла лайфхак з інтернету і наносила спрей на волосся за допомогою фольги. Просто клала пасма на неї і бризькала) По перше , так менше забруднюється все навколо, по-друге , фарба не вбирається в фольгу, залишається на ній і можна ще промокнути волосся об неї, поки вона не висохла.

На волоссі вона трохи дубіє , воно стає жорстким. Треба розуміти, що потім вже це все діло не розчісати нормально. Тому фарбувати треба вже на готову зачіску.

Мінус цього спрею - БРУДНЕ ВСЕ.
Руки, шия , одяг) Навіть коли фарба вже застигає на волоссі, вона всеодно буде забруднювати і залишати слід, як від крейди.
Звісно ж з нею краще не спати.

Тому я б рекомендувала використовувати її або на дуже короткі волосся , або на таких пасмах, які не торкаються шкіри чи одягу. Руками теж туди бажано не лізти)

Змивається вона дуже легко!
Зі шкіри швидко вологою серветкою, одяг переться теж безпроблемно.

При всіх цих мінусах я всеодно залишилась дуже задоволена результатом. Бо я отримала бажаний результат без освітлення! Тому якщо ви давно мріяли спробувати на собі щось подібне - беріть! Тільки майте терпіння її приборкати , воно того варте ☺️