Ганночка Тетяна

Порівняння 3-х консилерів і який із них куплю повторно.

Порівняння 3-х консилерів і який із них куплю повторно.
Порівняння 3-х консилерів і який із них куплю повторно.
Порівняння 3-х консилерів і який із них куплю повторно.

На даний момент у мене 3 рідких консилера: від Maybelline, Catrice і Ln pro. В принципі всі сподобались по своєму, але повторно із них придбаю лише один.

В цьому дописі буде невелике їх порівняння між собою, особливості, характеристики і т.д., то ж почнемо.

Порівняння 3-х консилерів і який із них куплю повторно.

Консилер від Ln pro у мене в самому світлому відтінку 101 Light beige, але як можете побачити на фото, найсвітлішим серед усіх являється від Maybelline. Але все одно він не темний, підійде для світлої шкіри, та зону під очима не дуже висвітлює. Після нанесення він ніби підлаштовується під свій тон. При цьому я б не сказала, що окислюється і створює жовтизну чи руді плями, меж не залишає. Маскує непогано. Віддушка нагадує тональні як "балет", але мене не дратує. Текстура середньої щільності. Формат мені подобається. Туба м'яка, через натискання на спонж просочується засіб у невеликій кількості.

Останнім часом я використовую його для приховування недоліків таких, як постакне й інших почервонінь.

Вагомим плюсом є його великий об'єм, а містить він цілих 15 мл, вистачить надовго.

Я придбала його по акції за 70 грн., в принципі взагалі норм за такі гроші, консилер непоганий, але навряд чи куплю повторно, бо він не дуже мене зачепив.

Консилер від Catrice у 005 відтінку, трохи світліший за Ln pro, але поведінка на шкірі приблизно така ж. Він висвітлює тільки одразу після нанесення, а вже скоро зливається з тоном шкіри. Перекриває непогано, текстура приємна, також в міру щільна. Спонж зручний, набирає на себе небагату кількість. За 115 грн (ціна на момент покупки) теж прекрасний варіант, якість сподобалась, негативних моментів не помічала, він гідний уваги.

Всі 3 консилера після нанесення можуть трохи збиратися в складочках, але якщо поправити, то потім все ок.

Усі три залишають сатиновий фініш, комфортно відчуваються, не підкреслюють зморшки, не пересушують шкіру і не провалюються в пори.

Та слід брати до уваги, що жоден з них не замаскує виражені синці, чи навіть просвічуючі судини зеленого кольору, бо для цього треба обирати консилери з рожевим чи персиковим підтоном.

Консилер від Maybelline під #05 сподобався найбільше, тому я повторно надам перевагу саме йому. Цей консилер із усіх має більш невагому і легку текстуру, швидше розподіляється, його не треба ретельно розтушовувати як інші (роблю я це завжди спеціальним пензликом). Спонж акуратний, набирає оптимальну кількість, без надлишку.

Консилер гарно висвітлює шкіру навколо очей і освіжає цю зону, надаючи більш відпочившого вигляду. Зовсім не окислюється. В користуванні ну дуже приємний і не викликав у мене ніяких нарікань. Приблизна його ціна 200 грн.

Catrice camouflage теж гарний варіант і я мабуть би купила його ще, якби не познайомилася з Maybelline, а тепер він на другому місці.

Роблячи висновки хочеться відмітити, що жоден з консилерів мене не розчарував, але я обрала із них найкращий для себе, який більше сподобався по ефекту й іншим характеристикам.