Легке нанесення та натуральний фініш: Paese Long Cover Fluid
Тон для нормальної та сухої шкіри не за всі гроші світу.
Хочу показати цей тональний флюїд в макіяжі, який я робила своїй сестрі на домашню фотосесію.
Наносила продукт пензлем кабукі, уникаючи зони під очима. Пудрою та базою не користувалася, аби зберегти максимально натуральний підсвічений фініш.
№0 NUDE, найсвітліший в лінійці
Paese Long Cover Fluid має середню ступінь перекриття, тобто не усуває повністю почервонінь аб о недоліків, але гарно вирівнює тон обличчя, уникаючи ефекту «маски». Звісно ж, все залежить від щільності нанесення, бо продукт можна нашаровувати.
Він не западає в пори, але, звісно, варто зважати на власний рельєф шкіри. Носиться до 5 годин без припудрювання, після – починає потроху «пливти», але це нормально для флюїду.
Упаковка – скляна, що прекрасно. Дозатора або піпетки немає, замість них – пластикова лопаточка, що трохи ускладнює дозування.
Серед активних інгредієнтів – масло ши, провітамін В5, вітаміни А, С, Е, D-пантенол, SPF 6, сквален.
Загалом мої враження від використання позитивні
В роботі продукт легкий. Розхід, якщо призвичаїтися до лопаточки, економічний. Лінійка має широкий вибір відтінків, а баночка симпатично виглядає у візажному к ейсі))
Коментарі (0)