" Мої нові знахідки "

" Мої нові знахідки  "

1 ) Олія-ліфтинг AROMA KRAINA (Арома країна) навколо очей 10 м

Опис: Масло-ліфтинг:

  • Омолоджує, стимулює енергетичний апарат клітини, синтез АТФ і колагену. Підтримує оновлення клітин. Забезпечує ліфтинговий (підтягаючий) ефект
  • Жирні кислоти в складі корисні для всіх типів шкіри, особливий ефект проявляється на зрілої, сухої, жорсткої і чутливій шкірі.
  • Позбавляє від набряклості, млявості, почервоніння і роздратування, вирівнює дрібні зморшки та лінії навколо очей, усуває ефект «гусячих лапок»
  • Нормалізує секреторні функції шкіри, відновлює захисну мантію, усуває гіперчутливість.
  • Підвищує тургор, пружність, пом'якшує і відновлює еластичність шкіри навколо очей
  • Наявність ролика дозволить рівномірно і економно нанести масло-ліфтинг, не розтягуючи шкіру, створити масажний ефект, в рази поліпшити кровообіг і лімфоток, вивести зайву рідину, зміцнити стінки судин.
  • Моментально помітний ліфтинг-ефект - зменшення зморшок більш ніж на 17%
  • Збільшення показника вологи більш ніж на 30%
  • Охолоджує і відновлює шкіру втомлених очей
  • Забезпечує надійний захист шкіри від впливів зовнішнього середовища на рівні позаклітинного матриксу та скорочення видимих наслідків, викликаних стресом.
  • Ергономічна упаковка, скляний 8 мл флакон Roll-on з пластиковою кулькою.
  • "Королева ароматів" - троянда, прекрасний афродизіак; слідкувати-м'ятна герань з яскравими трав'яними нотами; впізнавані запахи оздоровлюючих екстрактів ромашки та календули.
  • Базові жирні олії-транспортери: жожоба, авокадо, персикових кісточок, зародків пшениці сприяють інтенсивному засвоєнню активів під шкірою, постачають клітинам вологу, джерело живлення для найбільш-інтенсивного зволоження й відновлення. Шкіра навколо очей насичується цілющою енергією і знаходить бадьорість і юність!
  • Введений в рецептуру потужний антиоксидант - вітамін Е - підкреслює терапевтичний ефект всієї композиції.

Мої враженні : Продукт дуже сподобався , дуже подобається користуватись олією на нічь , вже купила другу пляшешку , весь опис відповідає корисним якостям . Дуже гарно прибирає зморшки і має приємний аромат квітів і масел . Вже не сможу бути без цього продукту , тому раджу спробувати , 100% ТАК !

" Мої нові знахідки  "
" Мої нові знахідки  "

Опис :
Має три тонуючи кольори різних відтінків,які занурені в гель.
Ідеально приховує всі недоліки шкіри, вдосконалює відтінок шкіри
Основа не є тональним кремом, вона наноситься для вдосконалення рельєфу шкіри, під тональний крем.
Приховує пори ,робить нанесення тональних засобів простіше та економніше . Нормалізує роботу сальних залоз та фіксує макіяж.
Коректор складається з трех кольорів , які змішуються та працюють всі разом .
Рожевий, фіолетовий, зелений.
Фіолетовий -прибирає жовтизну обличчя ,нейтралізує тьмяний колір обличчя та дарує сяйво шкіри.
Рожевий коректор -надає здорового тону, маскує синці, та пигмннтні плями
Зелений коректор- нейтралізує почервоніння шкіри , запалення та роздратування .

Чудовий продукт для ідеального макіяжу

Мої вроження : Нічого не чікала від цієї бази , чім просто цікаво спробувати , на вигляд дивна , кольорові бульбашки , як наместини . Але спробувала і продукт сподобався . Добре вирінює шкіру , зволожує , дає приемний комфортний зволожуючій ефект , та і все . На тому кінець . Кольорові бульбашки ні як не допомагать , але ж база під макіяж - тому цього і досить . Чі купуватиму ще ? , не можу сказати , хіба для настрою ! Всім бажаю гарного настрою !

Опис: Есенція містить високомолекулярну та низькомолекулярну гіалуронову кислоту, яка наповнює клітини вологою. Сприяє зменшенню вікових і мімічних зморщок. Покращує захисні властивості шкіри. Також до складу входить гідролізований колаген, який зміцнює власні нитки колагену в шкірі. Завдяки цьому, шкіра стає пружною. Сироватка створює помітний ліфтинговий ефект і робить шкіру пружною.

Засіб має накопичувальний ефект, але вже після першого застосування шкіра стає пружною, зникають дрібні мімічні та вікові зморшки. Тонер-сироватка робить менш помітними пігментні плями та запобігає появі нових.

Спосіб застосування: кілька крапель сироватки нанесіть на чисту шкіру та На чисту та суху шкіру нанесіть кілька крапель есенції та поплескувальними рухами допоможіть їй увібратися впродовж 1-2 хвилин. Можна використовувати з іншими засобами.

Мої враження : Дуже я полюбляю споробувати різні доглядові засоби , а особливо сировотки . Купила за гарним описом: і гіалуронова кислота і колаген . В використанні зручна , не подразнює шкіру , дає ефект зволоження , пом'якшення . Можливо церез час помічу вікові зміни і помолодцаю ))) Всім красуням бажаю краси і молодості !

Опис: Сироватка Laikou Japan Sakura Serum призначена для проблемної шкіри, схильної до запалень, почервоніння, зайвої жирності та утворення акне.

Цей засіб звужує розширені пори, контролює вироблення підшкірного жиру, матує й освітлює шкіру. Має приємний аромат і трохи в'язку текстуру. Заспокійлива сироватка з протизапальним ефектом містить екстракт сакури японської, аскорбінову кислоту, гіалуронову кислоту, екстракти плодів японського абрикоса та гриба тремели (сніжного вуха). 1. Квітковий екстракт сакури японської багатий на вітаміни групи В, аскорбінову кислоту, пектин, органічні кислоти, мікроелементи, каротин, дубильні речовини (зв'язувальні токсини); має протизапальні та протигрибкові властивостями. 2. Плоди японського абрикоса (гібрида сливи та абрикоса) здавна використовуються в країнах Східної Азії як традиційні ліки, що мають протимікробні властивості. Плодовий екстракт додається в захисну та гіпоалергенну косметику завдяки заспокійливій властивості та здатності виводити токсини. 3. Японський гриб тремела являє собою прозоро-білу желеподібну рослину, що зовні схожа на водорость. Виготовлений із нього гетерополісахарид за своїми водоутримувальними властивостями, подібний до гіалуронової кислоти. Він утворює стійку бар'єрну плівку від бактерій і токсичних речовин, яка не стискається й не тріскається. Має чудову зволожувальну властивість і детокс-ефект. Застосовується в антивікових косметичних засобах. 4. Аскорбінова кислота — вітамін краси та молодості, що має безліч корисних властивостей: антиоксидант (блокує дію вільних радикалів), освітлює пігментні плями, зменшує ламкість судин, перешкоджає фотостарінню, стимулює біосинтез колагенових волокон.

Застосування: нанести на шкіру обличчя й шиї кілька крапель сироватки, розподілити масажними лініями до повного вбирання.

Мої враження : Вибрала цю сировотку , через те , що маю комбіновану шкіру , і в проблемних зонах - схільних до жирності і розширених пор, то маю особливо доглядати ці ділянки шкіри . Цій продук дійсно покращив стан шкіри . Тому раджу , пори зменшились , шкіра гладка , зволожена і не подразнена . Дуже класна знахідка ! Всім Красуням бажаю радіти від всоєї краси !