Yuriivna 🌸

Ароматична свічка,яка створює затишок

Ароматична свічка,яка створює затишок

Тільки зараз дійшли руки до того,щоб написати допис про цю неймовірну запашну свічку. Я вагалась яку ж обрати,який саме аромат,вирішила зупинитися на "Гуаві та лічі",щоб був баланс між солодким ароматом та кислим.

Так,може!І ось чому! Свічка після,того як її запалюєш через деякий час розсіює неймовірний аромат,солодко-кислий фруктовий шлейф тягнеться по кімнаті.Перевагою є те що,за таку вартість Ви отримуєте велику свічку,якої вистачить на дуже довго,вона в реальності насправді важка за вагою.

Свічка виглядає дуже стильно,вона стане гарним атрибутом у будь-якому інтер'єрі.Я думаю,що коли свічка має гарний аромат,ще й гарно виглядає то це значна перевага,якщо наприклад брати інші свічки в прозорому упакуванні.

Ця ж свічка тяжка,зроблена зі скла,має верхню кришку,якою можна закрити свічку,після того як вона погасне.Виробник зазначає,що краще просто закривати кришкою для згасання,а не задувати,як всі звикли.

Аромат відчувається,це не той випадок,коли свічка наче ароматизована,але як такового запаху немає,тут він навіть дуже добре відчувається.

Можна запалити як один ґніт,так і усі три,від цього і буде залежати насиченість аромату,яку дає свічка.

Аромат у моєму варіанті мені сподобався,як написано це тропічний коктейль з гуавою та лічі.Мені відчувається фруктовий аромат,тут є солодкість та кислинка,аромат асоціюється з літом,пляжем та коктейлями.

Як написано у характеристиці свічки,вона має горіти 35 годин і вона не виділяє жодних токсичних речовин при горінні.

Тому,звісно мені ще хотілось би спробувати й інші аромати цієї колекції,бо кожна свічка має свій колір,який власне і належить до різних ароматів.Я особисто задоволена ароматом та довготривалістю горіння.

Ну і звичайно,свічка сама по собі дуже гарна😍

А якщо обирати між ароматизованою свічкою або аромадифузором,що подобається найбільше Вам?😌