ksnklb

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Спочатку хочу подякувати команді MUC за таке чудове тестування, усі продукти були цікаві та нові для мене ❤️.

#testmakeupclub
#testmakeupclub

Мило для брів для мене було в новинку, адже раніше я все відкладала знайомство через можливі складнощі у застосуванні. Та з цим милом усе виявилось не так і складно.
Дизайн дуже крутий, правда, ним можна милуватися). Мило приїхало у чорній коробці, на якій усе і зазначено, усередині ще була щіточка.
Мило поміщено у металеву коробочку, відкривається легко, мені дуже подобається така задумка та дизайн. Щітчока зручна, хороша, компактна, та при набиранні мила трохи "їде" від ручки, треба звикнути. Щетинки на ній густі, але дозволять ретельно нанести мило.
Саме мило прозорого кольору, запаху при нанесенні від нього не чую, а щоб щось почути, треба носом лізти у цю коробочку.

Як наношу:
Спочатку змочую щіточку і набираю мило з баночки, воно разом з водою "розмилюється" і дає достатню кількість засобу на одну брову.
Потім проводжу щіточкою проти росту брів, після цього за ростом брів, це дозволяє ідеально зафіксувати форму. Спочатку брови будуть липкі і можна буде побачити щось біле на них, але це не проблема, адже коли мило підсохне, а це буквально 2 хвилини, жодного нальоту не буде. Липкість у мене залишається, але незначна і вона взагалі не заважає, до брів не липне бруд, все окей).
Після цих процедур щіточку потрібно помити, а з мила стерти вологу, це робиться дуже швидко і просто.

Після нанесення брови справді виглядають як після ламінування, але не прилизані. Укладена форма також буде триматись дуже довго, по ній навіть можна легко нанести олівчик і все буде добре. А якщо якась волосинка все ж через олівчик піде не туди, то щіточкою можна все легко підправити. Тобто брови залишаються еластичними та при цьому зафіксовані – ну як ламі 😉.

Я додала фото брів після цілого дня та після вечора. Так, якщо носити це мило буквально від 9 і до 9, форма вже не така, проте нальоту також немає, зауважте. За цей час форму можна підправити щіточкою.
Міцеляркою, гідрофілкою змивається ідеально. При змитті лише водою також змивається, але мої брови всерівно залишались твердішими, ніж зазвичай, тому краще використовувати засоби демакіяжу.
Проблем з насінням чи нанесенням я взагалі не зауважила, мило не липне та не "злипає" брови, від нього вони не повипадали. За час тестування я не помітила, щоб моя шкіра стала сухою. Та всерівно наніч я б радила наносити олійку для брів, адже мило може підсушувати з часом.

Склад:
Склад безпечний і нормальний.
Water, Ceteareth-25, Glycerin, Propylene Glycol, Polyamino Sugar Condensate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, CaprylyIglycol.

Так, доля цієї олійки стати бестселером та фаворитом багатьох 😉.
Тільки подивіться на цей ідеальний флакон: через прозору основу видно прекрасну чорну олійку з блискітками, а чорна кришечка доповнює красивий дизайн.
Та зізнаюсь чесно, я думала, що олійка візуально більша, тому додаю далі фото порівняння. Флакончик насправді доволі маленький, та при цьому компактний і дійсно нагадує люкс.
Олійка прийшла у коробочці, на ній вся основна інформація.
На самому флаконі олійки ми можемо побачити назву бренду: лаконічно та розкішно – я справді милуюсь нею.

Всередині ховається доволі великий аплікатор, до якого мені потрібно було звикнути, щоб акуратно нанести. З ним мені спочатку не виходило зробити форму. А також він трохи застрягає і в горличку.
Аромат мені нагадує цукерки "Кислинка" у фіолетовому фантику, не моє, і він відчувається досить довго.

Сама олійка має темний колір з легким рожевим відтінком та блискітками. Та на губах це все стане смачним, ягідним рожевим без видимих блискіток – магія ✨️.

При нанесенні на губи можна помітити щось "чорничне" у відтінку, та воно швидко перетворюється на яскравий рожевий, який тінтує губи 😉. Спочатку блиск від олійки дуже помітний, він візуально збільшує губи, та вже за 3 години помітно підсихає. І, до-речі, на яскравому світлі можна помітити блискітки.
Я б сказала, що ця олійка доволі стійка, адже якщо нічого не вживати, то вона гарно тримається на губах, при цьому зволожує їх.
І від неї не буде різних білих рисок, з нею сухі ділянки чи тріщинки, та вона візуально пом'якшує їх, вона справді комфортна у носінні, не тече.
Вже після першого перекусу олійка зникає, та після неї залишається на губах яскравий рожевий тінт, який можна носити до кінця дня. Звісно, тріщинки затінтовані сильніше, але і вони виглядають непогано.

Це справді прекрасний засіб, як зовнішньо, та це внутрішньо. Особливо для дівчат, яким подобається рожевий на губах, він буквально такий барбішний 😉. Тому від бренду я чекаю розширення у виборі відтінків)).

Склад:
Склад також доволі безпечний, супер зволоження не пообіцяє поки олійка на губах, губи будуть у порядку. Та все ж "їсти" її не бажано.
Polybutene,Diisostearyl Malate,EthylhexyI
Palmitate,Tridecyl Trimellitate,Octyldodecanol, Isononyl Isononanoate, Hydrogenated Styrene Isoprene Copolymer, Isostearic Acid,Phenoxyethanol,Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2,Silica Dimethyl Silylate,
Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil,
Tocopheryl Acetate Fragrance,Synthetic
Fluorphlogopite, Ethylhexylglycerin,Tin Oxide,Titanium Dioxide (Cl 77891),Red 27 (CI 45410),Carbon Black(CI 77266).

Ох, цей набір)) У мене відтінки: 402–Frost Rose, 407–Wine Red, 408–Passion Pink, і я зрозуміла що таке складнощі з контуром.
Приїхав мені набір у брендовому пакуванні, помади всі у слюді, за що плюс.
Самі помади доволі компактні, у матових рожевих флаконах,рожевий проходить градієнтом до прозорого, внизу ще можна побачити приблизний відтінок.
Аплікатор середній, контур можна робити краєчком. Горло флакону було біле, але воно з перших використань зафарбувалось помадою.
Конситеція середньої густини. Аромат солодко-косметичний.
При нанесенні помада світліша і має відблиски та за кілька хвилин вона висихає на губах і стає абсолютно матовою. Фініш приємний, такий навіть оксамитовий. Після висихання відтінок стає темнішим та приглушенішим.
Ця помада точно зможе підкреслити всі тріщинки на губах і навіть зробити їх глибшими. Вона лягає наче вуаль на губи та перекриває їх.
Та також вона підсушує губи при довгому носінні, це буде відчуватись.
Складнощі виникали у мене з контуром, тому я називаю цю помаду "Без права на помилку", адже підправити контур після нанесення практично неможливо, тоді все розмазується, акуратно стерти дуже важко, легкий пігмент залишається на зоні біля губ. А контур промалювати теж не просто, адже через насичений пігмент помади, усі нерівності видно.

Склад:
Звичайний склад як для помади: силікони, барвники.
ISOOOBECAME, CYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, SILICA DIMETHYL SILYLATE, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, HDI/TRIMETHYLOL HELLАСІONE, CROSSPOLYMER, MAGNESIUM STEARATE, і далі барвники.

Стійкість у мене була різна залежно від відтінків та що я вживала.
Якщо провести рукою про губах, то можна відчути, що помада матова і не побачити слідів. А якщо вже потерти губи, то сліди будуть.
407 відтінок легко пережив чай і майже не залишив слідів на горнятку. Змивався важко, контур особливо ніяк не хотів сходити.
408 відтінок абсолютно зійшов разом із жирною їжею, але певний час гарно лежав на губах.
А як сходив 402 мені взагалі сподобалось, при цьому я нормально з ним їла і пила. Спочатку він почав сходити зі слизової дальше до контуру, доволі чемно, адже контур залишався і якщо всередину додати помаду, виглядало б взагалі нормально.

Він дуже гарний, яскравий і на межі з неоном, але ні. Такий собі ідеально-стандартно червоний, те що ти шукала 😉.

Ох, і що з тобою робити. Зараз не дуже душа лежить до рожевих відтінків, та цей через яскравість мені навіть подобається. Якби вийшов у період популярності фільму "Барбі", то був би ходовим, бо він ідеально-яскраво рожевий. У залежності від освітлення, може віддавати кораловим.

А це моя любимка, такий холодно-коричнево-ліловий. У залежності від освітлення дає то фіолетовий, то коричневий.