KsuLv

Контактний дерматит не страшний з La Roche Posay!

Контактний дерматит не страшний з La Roche Posay!
Контактний дерматит не страшний з La Roche Posay!

З проблемою контактного дерматиту зустрілася вперше 6 років тому, коли повʼязала своє життя з медициною. Все розпочалося з алергії на тальк і в як бонус прийшла алергія на холод 😫

Випробувала багато спеціальних кремів, проте бажаного ефекту не було від жодного. І от, одного разу колега, дивлячись на мої сухі, потріскані руки, з яких місцями просочувались крапельки 🩸 , порадила мені крем-бар’єр для рук Cicaplast Mains який став моїм ідеальним кремом для рук (тут відповідь на те, чому в мене їх так багато?). Детально про нього тут вам розповім.

Обʼєм, консистенція, економічність:

Обʼєм - 50 мл, консистенція - густа. Крем дуже економічний. 1 см крему вистачає на обидві руки, відповідно тюбика мені вистачає на 3 місяці регулярного застосування.

Контактний дерматит не страшний з La Roche Posay!

Аналіз якості складових косметики вказує на безпечність даного засобу.

30% гліцерин - забезпечує інтенсивне пом'якшення та заспокоєння шкірного покриву рук;

4% ніацинамід - знижує рівень запалення поверхневих шарів шкіри та запобігає утворенню тріщин, відновлює барʼєрну функцію епідермісу.

Застосовую 1 р/добу переважно на ніч, після тривалого контакту з алергенами - 2 р/добу. Крем має жирну консистенцію. Для того, щоб залишки повністю поглинулися вичікую 5 хв.

✅ крем «загоює» тріщини;

✅ помʼякшує шкіру, насичує її вологою;

✅ забезпечує зникнення подразнень (ідеальний для атопічної шкіри);

✅ робить ручки візуально гладкими і привабливими.

Дівчата, я дуже рада, що одного разу спробувала Cicaplast Mains від La Roche Posay, бо він виявився моїм ідеальним кремом для рук! Тепер рекомендую його всім, бо це дійсно 10 з 10!

Фото до/після є підтвердженням дієвості крему ❤️