Лікувально-профілакт ична лінія
Гель ремоделювання рубців Келокод
Сьогодні дуже хочеться обговорити тему рубців, трішки поділитися своїми досвідом лікування рубців на обличчі і наголосити, що «Це нормально, це нінащо не впливає, завжди можна покращити ситуацію».
Рубець - це заміщення власної тканини шкіри сполучною, він формується протягом цілого року, але іноді цей процес значно затягується.
В основному раніше більше всього мене тривожили шрами на обличчі (їх десь більше 5) і один із них був максимально проблемний, за неправильно накладених швів.
Але на одного поганого лікаря, знайдуться пару хороших. Проблема заключалась в тому, що рубец був в одному місці, але по різному загоювався. Не можна було віднести його до келоїдно чи гіпертонічного рубцювання.
Сучасній медицині і косметології відомі кілька ефективних способів їх лікування. Позбутися від рубців допоможуть інвазивні та неінвазивні методи. Хороший лікар зможе оцінити ступінь патології рубця.
Поки рубець був свіжий, я їздила на інʼєкції з Лонгидазою, раз десять. Вони дійсно дуже допомогли рубець став набагато мʼякіший, почав повертатися рельєф, не сама приємна процедура.
Також було лазерне шліфування шраму, але тут попередження, краще щоб пройшов хоча би рік, а краще два. Якщо Вам пропонують зробити на свіжий рубець, тікайте. Якщо ви вже плануєте зробити процедуру, треба розуміти, що при шліфування шраму знеболююче не вводять, для кращого загоєння. Потім період відновлення.
Але найчастіше я користувалася різними кремами «Контрактубекс» з неприємним запахом цибулі, який майже нічого не робив. «Стратадерм» повністю силіконовий з незрозумілим результатом і куча інших.
Гель для рубців Келокод, я взяла з цікавості, відгуків на жаль на той час не було. Ціна була ну дуже бюджетна в порівнянні з іншими. Він призначений для зменшення деформації шкіри, ремоделювання і освітлення рубців, коригування вікових, післяпологових розтяжок.
Склад: Вода, гліколева кислота, молочна кислота, винна кислота, лимонна кислота, яблучна кислота, пантенол, гідролізат плаценти, ПЕГ-40 гідрогенізована касторова олія, гідроксиетилцелюлоза, ніацинамід (вітамін РР), аскорбіл глюкозид (вітамін С), фітонадіон (вітамін К1), гідролізований колаген, ментол, гіалуронова кислота, діазолідінісечовина, бензоат натрію, сорбат калію.
Коли я зараз дивлюся склад, розумію, що з кислотами я познайомилась набагато раніше.
Склад сприяє поповненню кількості аскорбінової кислоти, кисню і колагену в волокнах шкіри. Речовини, що входять до складу сприяють помітним змінам в дермі, завдяки їх впливу на фібробласті посилюється синтез колагену, еластину, глікозаміногліканів і гіалуронової кислоти.
Це викликає збільшення щільності і натяг шкіри, в внаслідок чого виникає ефект її розгладження.
Властивості з опису:
- розм'якшує рубцеву тканину;
- зволожує рубцеву тканину;
- зменшує пігментацію рубця;
- покращує дихання шкіри;
- прискорює ріст молодих клітин;
- покращує еластичність рубця;
- нормалізує кератолізацію шкіри;
- в складі немає шкідливих консервантів.
Використовую курсами 3-6 місяців в зимовий період. По можливості наношу 1-2 рази на день. Перед кожним нанесенням шкіру необхідно ретельно вимити водою або нейтральним мильним розчином, і висушити. Нанести невелику кількість гелю, втирайте його в область лікування і залиште висохнути. При необхідності витерти надлишки гелю. Спочатку є відчуття пощипування, яке через пару хвилин зникає, гель повинен бути нанесений настільки тонким шаром, щоб через короткий час він міг висохнути і створити довготривалу, еластичну плівку. Може викликати почервоніння в місці нанесення, це нормально, так гель працює. Він дуже рідкий і економічний, має кислотну віддушку.
Тут хочеться сказати «Не чекайте швидкого результату», але поки, це найкращий варіант.
Коментарі (0)