Олена Романюк

Essence Super Strong 2in1 Базове та топове покриття

Базове або топове (прозоре) покриття - 100% must have для тих, хто полюбляє самостійний догляд за руками. Можна зафіксувати слайдери чи наліпки, подовжити тривалість основного покриття на нігтях, або ж використати соло, щоб просто додати блиску та ефекту доглянутості.

Я вже 4 роки не ношу гель-лак, роблю все самостійно, мені це дуже подобається, це мій релакс. Обожнюю нюдові відтінки з палітри лаків TopFace та окрема любов - це Essence The Repair&Care (базове покриття у рожевому відтінку, про нього писала, посилання нижче, дуже класний засіб)

https://club.makeup.com.ua/post/24905/

І от, я вирішила базовий, прозорий лак теж взяти Essence замість Sally Hansen (спойлер, не варто було, вже мала б запам'ятати, подобається, класне, бери його знову).

Що обіцяє виробник?

Essence Super Strong 2in1 Base&Top Coat - це все, що потрібно, щоб подовжити стійкість покриття на нігтях, а також допомагає їх зміцнити (у складі формальдегіду немає).

Що я очікувала та планувала?

Наносити соло, щоб просто було прозоре покриття на нігтях та фіксувати наклейки. Лаки з моєї колекції, TopFace та Naomi мають прекрасну стійкість, до 6 днів я з покриттям на нігтях, тобто мені не потрібно подовжувати їх "життя" завдяки топовому покриттю.

Що я отримала?

Наклейки (слайдери) лак Essence тримає, не "розчиняє" та не змазує при нанесенні, але соло на нігтях (в 1 шар) - це 2 дні .... Це зовсім сумно, Sally Hansen тримався 6 днів без натяку на сколи. Вільний край нігтя лущиться дуже швидко. Можливо, треба спробувати наносити в 2 шари 🤔, але я звикла так, знову ж таки, балувана Sally Hansen.

Наскільки базове покриття Essence The Repair&Care виявилося крутим та бездоганним, настільки Essence Super Strong Base&Top Coat мені не сподобався.

Звісно, можливо, він не призначений для самостійного носіння на нігтях 🤔 і я пограюся з ним ще, але мораль така, якщо вже познайомилася з зіркою певного сегменту косметики, то не шкодуй бюджет та замовляй знову.