Фельд Маряна

Тестування боксу декоративної косметики #testmakeupclub

Тестування боксу декоративної косметики #testmakeupclub

Отримала боксик на тестування і хочу поділитись враженнями.

LAMEL Posh Matte Liquid Lip Stain - це помада, яка вражає з першого погляду. Починаючи від елегантної упаковки до яскравого результату на губах.

Текстура: Текстура помади LAMEL Posh Matte Liquid Lip Stain досить легка, але водночас насичена. Вона миттєво висихає, утворюючи матове покриття без блиску. Раджу наносити швидко, одним шаром і на попередньо підготовлені губки. Особисто я наносила поверх бальзаму, через це текстура була мені комфортною і не пересушила губи. Що цікаво - після висихання стає темнішою на губах.

Стійкість: Помада середньої стійкості як на таку матову помаду. Тобто пиття вона ще витримує, а от після прийомів їжі колір доведеться поновлювати, особливо в зоні ближче слизової. По контурах стійкість ідеальна - не розтирається і не розтікається. Змивається міцелярною водою.

Відтінки: Асортимент відтінків LAMEL Posh Matte Liquid Lip Stain різноманітний: від нейтральних до яскравих. Я отримала наступні відтінки помади, про які розповім детальніше:

401 Milk Cacao:Цей відтінок — це нейтральний коричневий колір з легким відтінком молочного шоколаду. Він підійде власницям теплого відтінку шкіри для повсякденного використання, додасть губам природний вигляд і виразність.

409 Sangria:ідеальний — яскравий винний колір з бургундським відтінком. Він створює дуже стильний і елегантний образ, який привертає увагу і додає загадковості. Думаю, підійде усім, мені дуже сподобався.

410 Mahogany: глибокий коричневий колір з теплим відтінком. Він створює розкішний і елегантний вигляд, додаючи образу драматичності та сексуальності. Підійде для вечірнього макіяжу смуглявим красуням. Мені, власниці світлої шкіри із рожевим підтоном, не підійшов(

На мою думку,матові помади LAMEL Posh Matte Liquid Lip Stain (як і всі матові помади такого типу) підходять для особливих випадків - для не довготривалих прогулянок, фотосесій, так як їхній насичені кольори додають впевненості і привабливості вашому образу. На щодень особисто для мене вони є не дуже комфортними.

Тестування боксу декоративної косметики #testmakeupclub
Тестування боксу декоративної косметики #testmakeupclub
Тестування боксу декоративної косметики #testmakeupclub
Тестування боксу декоративної косметики #testmakeupclub
Тестування боксу декоративної косметики #testmakeupclub

Ultra-Tinted Lip Oil від O’BAYS - це справжнє відкриття для мене і моя нова любов (хоч і така маленька). Цей продукт вражає не лише своєю яскравістю та насиченим кольором, але й корисними властивостями для губ, що робить його ідеальним вибором для повсякденного використання.
Особливості:
Стильна упаковка.
Колір та живлення. Пігментована олійка надає губам яскравий тон, який миттєво привертає увагу. Водночас, вона живить шкіру губ, забезпечуючи її оптимальним зволоженням та запобігаючи появі лущення та тріщинок. А ще - приголомшливий запах чорної смородинии.
Об'єм та блискітки: Додатковий об'єм і чарівне мерехтіння блискіток створюють ефект пухкості та сяйва, роблячи губи більш привабливими та виразними.
Зручність в застосуванні: Приємна консистенція олійки спрощує процес нанесення, а аплікатор дозволяє рівномірно і точно розподілити продукт по губах.
Загальні враження:Загалом, Ultra-Tinted Lip Oil від O’BAYS перевершує мої очікування. Він не лише надає губам красивий колір і сяйво, але й дбає про їхнє здоров'я і зволоження. Цей продукт стане невід'ємною частиною мого щоденного макіяжу, а його стильний флакон буде радувати око кожен раз, коли я його використовую. Щиро рекомендую.

O’BAYS Long-Lasting Brow Soap - це мило-віск для брів, яке дозволяє легко створити потрібну форму, достатньо лише змочити щіточку, набрати на неї засіб і надаючи брівкам потрібної форми. Текстура гелю + щіточка дозволяє легко і рівномірно розподілити продукт по брівках без плутання або склеювання волосків. На жаль, не є власницею пишних брів, але навіть моїх кілька волосяток почували себе чудово, форма трималась протягом дня(на фото після промальовувала додаткові волоски). Завдяки легкій текстурі і прозорому фінішу, Long-Lasting Brow Soap дозволяє створити натуральний вигляд брів, не перевантажуючи образ, не залишає білого нальоту після висихання.
На мою думку, O’BAYS Long-Lasting Brow Soap - підійде власницям більш густих брів, ніж у мене. Класно, що є такі продукти, які роблять щоденний макіяж легшим і швидшим.