Фельд Маряна

Боксик із конкурсу #flowermakeupclub

Боксик із конкурсу #flowermakeupclub

Насамперед дякую MakeUp Club за цікаві конкурси і неймовірні подарунки. Отже, боксик складався із трьох ароматів: Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh 30 мл, міні версіїя Chloé 5 мл і пробника Burberry Her 1,5 мл. Кожен протестувала і розповім про свої враження.

Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh - це невагомий, свіжий і жіночний аромат. З відразу яскравої та енергійної початкової ноти грейпфрута, груші, він переходить у вишукану серцеву частину, де мені найбільш відчутні ноти квітів яблуні і лічі. Кінцеві терпкуваті ноти кедра, мускусу та сливи додають аромату глибини. Водичка створює легкий шлейф, який відчутний оточуючим впродовж дня. Безпосередньо на шкірі тримається менше, ніж на одязі чи волоссі.
Флакон цього аромату такий ж привабливий, як і його запах. Кришечка із квітів вкупі із самим флаконом виглядає як букет у вазі - дуже стильно і креативно.
Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh - це вибір сучасної жінки, яка цінує натуральність, легкість та безтурботність(в хорошому значенні цього слова). Як на мене, підходить на щодень для тепліших пір року.

Chloe - елегантний і ніжний аромат. Він поєднує в собі квіткові ноти, відчувається також трішки пудри.
Початкові ноти лічі, півонії та фрезії роблять аромат свіжим і легким, як перші промені сонця весняного ранку:)
У серці аромату розквітають конвалія, магнолія та троянда(мені найбільш відчутна).
Завершують композицію базові пудрові ноти і трохи мускусу. Вони роблять аромат теплішим. Загалом Chloe - це прямо мій мій аромат, хочеться вдихати і вдихати. Флакончик стильний та лаконічний, без розпилювача. Чудовий варіант для жіночої сумочки.

Burberry Her - солодка суміш ягід, квітів і деревних ноток. Із трьох ароматів - найбільш стійкий. Особисто мені найчіткіше відчувається солодка полуничка із ваніллю і трохи вишеньки. Як на мене, підходить на будь яку пору року і по різному розкриватиметься залежно від температури і погоди. Аромат для впевненої в собі жінки, чуттєвий і вишуканий, який підкреслить індивідуальність та стиль.

Боксик із конкурсу #flowermakeupclub