Versace Dylan Turquoise pour Femme
Одразу, після перших секунд тримання та відкриття флакончика, у мене склалося дуже позитивне враження від Versace Dylan Turquoise pour Femme.
Пізніше замовлю в великому об’ємі.
Versace Dylan Turquoise pour Femme – це саме той аромат, який одразу нагадує про кристально-голубу хвилю океану… або переносить на берег моря… свіжий та енергійний аромат, який нагадує про безтурботні літні дні на березі моря…🌊
Наповнює свіжістю та легкістю.
Тип аромату: квіткові, фруктові.
Початкова нота: Лимон, Мандарин, Рожевий перець.
Нота серця: Гуава, Жасмин, Лист чорної смородини, Фрезія.
Кінцева нота: Кедр, Клеарвуд, Мускус.
Він відкривається яскравими нотами, що надають аромату енергії та життєвої сили.
Поступово відчувається відтінок листя квіток, що додає композиції ніжності та романтичності. Базові ноти надають аромату стійкості та глибини💧
Versace Dylan Turquoise pour Femme підходить для сучасних, активних жінок, які цінують свободу та природу.
Флакон Versace Dylan Turquoise pour Femme - це справжнє шедевр дизайну, що вражає своєю елегантністю та розкішшю🩵
Так як я є любителькою естетики, то просто не можу не підмітити флакончик… Прозорий скляний флакон з гладкою (матовою) та водночас вишукано витонченою формою.
Форма флакона дуже жіночна та елегантна, що навіть нагадує образ жіночої фігури.
Особливо вражає оригінальний колір флакона – туркоазовий (такий колір символізує свіжість та чистоту морських хвиль). Також вишукана кришечка, яка додає дизайну додаткової елегантності та розкоші.
У цілому, туалетна вода Versace Dylan Turquoise pour Femme не лише втілює в собі чудовий аромат, але й стає предметом мистецтва, який радує око своєю красою, естетикою та вишуканістю💦
Коментарі (0)