K Tatiana BL

Відношення та сприйняття)

Відношення та сприйняття)

Сьогодні хочу написати публікацію (коротко основне) про наше відношення самих до себе♡

Знаю, по своєму досвіду, що акне, висипання і проблеми
з шкірою часто підвищують наш рівень тривоги, занижають самооцінку, та любов до себе.

Є ще багато людей, які не розуміючи проблеми, дають поради і зациклюють нашу увагу на проблемах... також соціальні мережі ставлять "стандарт ідеальності"... але, всі ми живі люди і наш вигляд (стан шкіри, вага, і т.д.) змінюються кожного дня і це нормально. Як би це не було важко, повинно бути прийняття самих себе і адекватна оцінка свого стану і вигляду. Радіти тому що є та прийняти це і старатися виправити та самовдосконалюватись)))

Любов до себе та позитив не означає не звертати увагу на "проблеми", це просто більш лояльне та добре ставлення до себе (наприклад, коли їмо солодке то потім звинувачуємо себе що через те що я чогось більше з'їла то висипання і т.д. Всі ми люди і життя одне, звісно все иає бути в міру, але й не має бути провина після чогось та жорстокі обмеження)...

Всі ми прекрасні по своєму не дивлячись на якісь "недоліки", і це чудово, бо кожен з нас індивідуальний ♡

P.S. В мене також були (а моментами і знову з'являються) комплекти (через пост-акне, шрами після нещасного випадку на дорозі, через булінг давно і т.д.). Але, це Не означає що ми не можемо старатися жити повним життям та помічати прекрасне у всьому. Нам треба навчитись прожити через це, прийняти та полюбити себе такими якими ми є, та насолоджуватися собою не дивлячись ні на що (від нашого відношення до себе та сприйняття себе залежить дуже багато всього в нашому житті). Навіть, коли ми спокійніші та радісніші то "недоліки" швидше проходять.

На все потрібен час, майже все проходить, а щось з часом стає для нас взагалі неважливо. Тому, не зациклюймося на негативі та "недоліках", помічаємо, створюємо та поширюємо більше позитиву та любові ♡

Також, не забуваймо, що внутрішня краса також важлива, не лише зовнішність потрібно вдосконалювати, а й моральні якості )