wowmom

Ще один шикарний нюд в косметичці! Ідеальний віддінок на кожен день і чудова якість самої помади

Ще один шикарний нюд в косметичці! Ідеальний віддінок на кожен день і чудова якість самої помади

Привіт, красуні!

Те, що помади Golden Rose My Matte Lip Ink чудові - я знала давно, адже це одні з моїх улюблених помад в цілому. Я з ними знайома з моменту їх виходу, і з тих пір вони є постійними жителями моєї косметички.

Якщо ви шукаєте світлий пильно-рожевий з фіолетовим підтоном віддінок - зверніть увагу на віддінок 01, якщо любите більш коричневий нюд - це 02, а якщо вам потрібна красива червона помада з правильним холодним направленням - це номер 12.

Але! Якщо ви ніяк не можете знайти ту саму помаду, на кожен день, яку б можна було і в нюдовий макіяж вписати, і в вечірній, тоді читайте мій допис далі...

Ще один шикарний нюд в косметичці! Ідеальний віддінок на кожен день і чудова якість самої помади

Сьогодні мова піде про неймовірно красивий нюдовий 05 віддінок. Я не знаю, чому я не звертала на нього уваги раніше! Одного разу, я забула взяти на роботу свою косметичку з помадами, а після обіду треба було обновити макіяж губ. А мені було тупо нічим. Я забігла в сусідній маленький магазинчик з косметикою, і консультант мені порадила саме цей віддінок, і я в нього просто закохалася.

Тому що це такий правильний рожевий нюд середньої тональності. Не надто холодний, і не теплий! Дуже класний! Він підкреслить губи, навіть якщо ви взагалі будете без макіяжу очей, і чудово доповнить більш яскравий виразний образ. Як йому це вдається? Я не знаю! Але тепер я знаю, що буду дарувати своїм подружкам на 8-ме березня, адже впевнена, всі будуть в захваті від цього віддінку.

Про колір поговорили, а що по якості?

І я вам скажу, що це одна з найкомфортніших матових помад, які застигають! Вона має приємний кремово-матовий фініш, абсолютно не сухий, тому носиться вона на протязі дня чудово. Не тріскається, не скочується, і не перетворює шкіру губ на пустелю.

На посуді майже не відбивається (може зовсім трошки), та через нейтральний колір - після обіду виглядає нормально, бо з'їдається лише біля слизової.

Повірте мені, це та помада, про яку вас будуть питати, а чим це ви нафарбовані.

До речі, вона має невеличкий, але зручний аплікатор, яким зручно промальовувати контур без олівця. Набирає він достатньо засобу, щоб повністю нафарбувати губи.

(пи.си. не дуже мені ця фотка подобається, бо я тут якась товста:-)))))

Але нехай вже буде, щоб ви могли побачити, як вона виглядає при штучно-денному світлі. Як на мене - шикардос!

Дівчатка, від щирого серця раджу вам спробувати цю помаду. Та і взагалі, засоби для губ від Golden Rose, як правило, супер! Я можу точно назвати як мінімум їх 5 лінійок класних помад, але My Matte Lip Ink - моя улюблена серія.

Дякую за увагу 😘