Тетянка 🤩

Порожні (й не дуже) баночки. v1

Порожні (й не дуже) баночки. v1

Збирала я ці баночки-упаковочки й точно щось викинула у смітник (тут ще мало бути фото глянцевої помади Maybelline, але я її раніше віддала мамі 🙃), але не страшно, тому що все-таки назбирала щось на допис)

🟩 L'oreal Paris Volume Millions Lashes Feline

Моя улюблена й найкраща туш для вій, яку нажаль знали з виробництва;

🟩 NYX Professional Makeup Control Freak Eyebrow Gel

Дуже класний гель для брів, вже придбала ще одну упаковку;

🟩 Yope Shower gel Sandalwood, Saffron, Patchouli

Гарний гель для душу, найбільше хочу відмітити аромат - ніби ти після душу зайшла в спальню, де запалена аромалампа зі східними маслами, вмістилася відпочивати в ліжко зі свіжовипраною постіллю 🤩 Можливо в майбутньому повторю, але зараз хочу спробувати олії для душу;

🟩 CeraVe Micellar Cleansing Water

База в догляді, рекомендую. Придбала собі замість міцелярки гідрофільну олію 🙃

🟩 Curaprox Be You Pure Happiness

Зубна паста звичайно дуже класна, але ціна досить висока. Знаю що її багато хто рекомендує.

🟩 NYX Professional Makeup Sweet Cheeks Matte Blush

Люблю і рекомендую, проте поки не повторю покупку через те що не дуже часто фарбуюся. Дууже великий об'єм для продукту, який має термін придатності після відкриття 6 місяців;

🟩 GlamBee Galaxy Highlighting Powder Palette

Чудова базова палетка хайлайтерів, також дуже великий об'єм)) Рекомендую, але собі б не купила ще раз чисто через те, що зараз не хочеться користуватися хайлайтерами;

🟩 Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick

Віддала мамі, бо зрозуміла що зараз не подобається користуватися помадами. Залишила собі тільки блиски для губ 💋

🟥 Aden Cosmetics Tattoo Effect Lipstick

Сиділа в мене в косметичці, сумувала. Загалом непогана рідка помада, але сушить губи сильніше ніж інші;

🟥 LAMEL Make Up Long Lasting Gel Liner

Можливо олівці й класні, а от відтінки взагалі не співпадають і це так жахливо. Я швиденько придбала в магазині, бо сподобався колір і вдома дуже розчарувалася 🤦🏼‍♀️

Бонус - пензлики для макіяжку, які в мене з прадавніх часів 😂

З цих 3 постійно користувалася найбільшим, але зіпсувала його, протерла якимось засобом й полізла фарба..

Дякую що читаєш 🥰