Порожні (й не дуже) баноч ки. v1
Рекомендую та чи повторю покупку простим так або ні
Збирала я ці баночки-упаковочки й точно щось викинула у смітник (тут ще мало бути фото глянцевої помади Maybelline, але я її раніше віддала мамі 🙃), але не страшно, тому що все-таки назбирала щось на допис)
Використане
🟩 L'oreal Paris Volume Millions Lashes Feline
Моя улюблена й найкраща туш для вій, яку нажаль знали з виробництва;
🟩 NYX Professional Makeup Control Freak Eyebrow Gel
Дуже класний гель для брів, вже придбала ще одну упаковку;
🟩 Yope Shower gel Sandalwood, Saffron, Patchouli
Гарний гель для душу, найбільше хочу відмітити аромат - ніби ти після душу зайшла в спальню, де запалена аромалампа зі східними маслами, вмістилася відпочивати в ліжко зі свіжовипраною постіллю 🤩 Можливо в майбутньому повторю, але зараз хочу спробувати олії для душу;
🟩 CeraVe Micellar Cleansing Water
База в догляді, рекомендую. Придбала собі замість міцелярки гідрофільну олію 🙃
🟩 Curaprox Be You Pure Happiness
Зубна паста звичайно дуже класна, але ціна досить висока. Знаю що її багато хто рекомендує.
Невикористане
🟩 NYX Professional Makeup Sweet Cheeks Matte Blush
Люблю і рекомендую, проте поки не повторю покупку через те що не дуже часто фарбуюся. Дууже великий об'єм для продукту, який має термін придатності після відкриття 6 місяців;
🟩 GlamBee Galaxy Highlighting Powder Palette
Чудова базова палетка хайлайтерів, також дуже великий об'єм)) Рекомендую, але собі б не купила ще раз чисто через те, що зараз не хочеться користуватися хайлайтерами;
🟩 Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick
Віддала мамі, бо зрозуміла що зараз не подобається користуватися помадами. Залишила собі тільки блиски для губ 💋
🟥 Aden Cosmetics Tattoo Effect Lipstick
Сиділа в мене в косметичці, сумувала. Загалом непогана рідка помада, але сушить губи сильніше ніж інші;
🟥 LAMEL Make Up Long Lasting Gel Liner
Можливо олівці й класні, а от відтінки взагалі не співпадають і це так жахливо. Я швиденько придбала в магазині, бо сподобався колір і вдома дуже розчарувалася 🤦🏼♀️
Бонус - пензлики для макіяжку, які в мене з прадавніх часів 😂
З цих 3 постійно користувалася найбільшим, але зіпсувала його, протерла якимось засобом й полізла фарба..
Дякую що читаєш 🥰
Коментарі (0)