Хочу також приєднатися до щасливих власниць подарункового боксу від Maybelline та MAKEUP Club
Всім привіт ❤️
Скажу відверто,дуже чекала цього вечора так як додаток НП показував що от от має приїхати мій подарунковий бокс який я виграла в конкурсі до дня закоханих в MAKEUP Club ❤️
І ось довгоочікувана посилочка вже в мене)
Сказати що я щаслива - це нічого не сказати)
Хочеться подякувати MAKEUP Club за ці неймовірні,невпорторні емоції ❤️
Бокс від Maybelline це просто 🔥
В ньому зібрані всі найпалкіші та бажаніші новинки .
Туш для вій Sky High у відтінку "бургунді"
Про цю туш я мріяла,вона є в моєму списку бажань і хто зна чому до цього часу я її ще не замовила, проте правильно зробила в результаті так як отримати її в подарунок та зробити перші враження безцінно. Взагалі туш від Maybelline Sky high в класичному чорному кольорі моя улюблена вже впродовж декількох років, завжди є в моїй косметичці . Тепер цікаво протестувати новинку. Кольорових відтінків туші в мене немає і не було, тому дуже цікаво спробувати)
Тональна основа Maybelline New York Instant Perfector Glow 4 в 1
Бачила огляди дівчат і дуже зацікавилась цією тональною основою. Я якраз обожнюю glow ефект на шкірі, сподіваюсь ми потоваришуємось) В боксі два відтінки - 01 та 05 - більш світлий та темніший. Чудово що поклали у двох відтінках,буде простіше визначитись та знайти свій.
Плампер для губ
Надзвичайно приємно було побачити в боксі блиски плампери для губ Maybelline в трьох чудових відтінках 🔥
Мені подобаються такі кольори) хоча вони здаються достатньо яскравими,на губах напів прозорі. Один спробувала . Пече але терпимо, нічого страшного) одразу на губах відчувається пр иємне тепло.Буду із задоволенням тестувати косметику, пізніше детально розповім про кожен продукт.
А зараз Дякую! Дякую! Дякую!
Коментарі (0)