Marinka🌈Rainbow

Рожева Sky High у неймовірному відтінку Pink Air

Рожева Sky High у неймовірному відтінку Pink Air

Всім привіт ❤️

Раніше я не була прихильницею декоративної косметики...до Makeup Club) Але в цій чудовій спільноті все змінилося. Після неймовірної туші Sky High Burgundy Hase я по новому відкрила для себе Maybelline, і на хвилі тестування мені захотілося також придбати собі в косметичку інші новинки Sky High- туші в рожевому та блакитному кольорі. Нажаль і не зрозуміло чому ці туші у нас зараз не продаються,тому довелося замовляти з-за кордону.

І перша на тестуванні в мене рожева туш у відтінку Pink Air ✨

Дизайн туші такий самий як і в звичайній версії,єдине що відрізняється це колір флакону - він рожевий. Туба зроблена з міцного пластику , закручується до клацання. Об'єм 7,2 мл.

Щіточка також нічим не відрізняється від звичайної ,така сама, вона силіконова,з м'якими невеличкими щетинками, достатньо гнучка. Консистенція туші кремоподібна, не рідка , на віях застигає швидко , тому не відбивається під час фарбування на нижніх повіках.

Це моя перша кольорова туш ,проте під час користування складнощів не виникло,єдине треба більш детально профарбовувати війки, інакше дуже помітно . На щіточку набирається достатня кількість продукту, завдяки зручним щетинкам наноситься на вії рівномірно.

Дає більш натуральний вигляд.

Дуже круто розділяє та подовжує вії . Мені сподобалося що туш з часом після нанесення наче підлаштовується під вії і колір стає не таким яскравим та більш рівномірним. Те що туш рожева стає помітно при яскравому освітленні і це дуже добре.

І яскраве денне освітлення.

Ставлю туші 10 з 10. Вона виконує ті ж самі функції що і в класичному чорному кольорі. Maybelline Sky High Pink Air підійде щоб розбавити щоденний макіяж і привнести різноманіття ,або зробити яскравий акцент в макіяжі очей.