Yuriivna 🌸

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Отримала у подарунок цей рожевий бокс і почала тестувати деякий час,засоби для волосся тестую більше за часів,аніж наприклад декоративну косметику,думаю це є логічно та правильно,бо тільки так я бачу ефект від засобів.

Шампунь має об'єм 300 мл,сама пляшка зроблена з прозорого пластику,тобто видно скільки витрачається засобу,який розхід - економний або не дуже.Не вистачає тут помпи - дозатору,так було би зручніше,але то таке вже,чисто моє бачення.Кришка сама по собі добре закривається,хоча якщо брати з собою у дорогу,я все ж таки закривала би її скотчем.

Консистенція шампуню не рідка,дещо густа.Шампунь має прозорий колір,з рожевими нотками,це передати дещо важко на фото.

Шампунь має виконувати саму головну функцію,функцію очищування,він її і виконує.Моє волосся виглядає очищеним,не можу сказати,що я стала мити його частіше або рідше з застосуванням цього шампуню.Все залишається стабільним.

З приводу аромату,майже уся лінійка об'єднана цим солодким вайбом,нагадує аромат солодкої жуйки,або солодкого ванільнього морозива.Я не прихильниця надто солодких ароматів,в цілому аромат сподобається,якщо Ви любите солодкі парфуми або взагалі солодкі шлейфи.Майже усі засоби дуже подібні один до одного за ароматом.Чому майже?Тому ще на мою думку все ж таки один засіб має насиченіший аромат,аніж інші.

Я взагалі люблю різноманітні маски для волосся,маю "гарну" звичку не закінчити одні маски,як купувати вже інші

Маска має дизайн у рожевому-дівчачому стилі,загалом як і усі засоби з цієї лінійки. Має густу текстуру,світло-рожевого кольору,аромат звичайно ж солодкий,бо повторюсь аромат загалом у всіх дуже подібний,все витримано в одному стилі.

Тримаю в загальному я маску на волоссі приблизно 20 хвилин,закутуючи волосся у щось тепле,та займаюсь далі своїми справами.Відмітила,те що після маски волосся більш слухняне та не таке сплутане. Додаю фото після шампуню+маски,вологе волосся та вже сухе.

Подобається що кондиціонер саме у такому форматі,форматі спрею.З дозатором у засобі все добре,він розпилює добре засіб,не струєю,а саме так,як потрібно.Після нанесення немає склеювання волосся,бо колись з таким я стикалась після спреїв і це дуже неприємно,бо хочется ще раз помити голову.

Колір у кондиціонеру прозорий,аромат також солодкий.Волосся після застосовування легше розчісується,трошки є обтяження,волосся стає прямим,зазвичай у мене воно підкуручується та за рахунок деякого обтяження воно випрямляється і це без застосування термоприладів.

Флюїд має дещо жирнувату текстуру для мого волосся,наношу його зовсім трошки.Проте,що мені дужееее сподобалось це пакування,тут воно виглядає дуже презентабельно,сам флакон зроблений зі скла та має дуже гарну та витончені верхню частину. З таким форматом дозатору,можно отримати як небагато засобу,так і видавити побільше.Аромат в цьому засобу мені здався більш насиченим,аніж в інших засобах,він солодкий, та залишається на волоссі,наче скористалася парфумованим спреєм або парфумами.

Мені важливо,щоб після флюїду волосся виглядало не мастним,не тяжким занадто та розсипалось.Все ж таки,якщо не переборщити з ним,то волосся буде саме таким як я і описала,на моєму волоссі він працює саме так,як мені потрібно,тільки за тією умовою,якщо його не забагато.

Загалом засоби зроблені в одній тематиці,в одному стилі та кольорі,склалося враження,що вони працюють в одному загальному тандемі та працюють один за одним.Це не дивно,бо це так і задумано,бо маємо отримати ефект "глазурування волосся".Звісно, буває так що наче і є одна конкретна ціль у лінійці,але засоби працюють одні на одне,інші на друге.В цьому варіанті це одна спільна справа з результатом на блискуче,пряме та розсипчасте волосся.

Придбала би засоби з цій лінійки ще раз,думаю,що так.Я не беру до уваги,те що я не люблю надто солодкі аромати,я беру до уваги побачений ефект після засобів,волосся гладке,пряме та розсипчасте.Цей бокс мене приємно вразив.

Дякую Makeup Club за можливість протестувати нові та цікаві засоби.