Бігуді для холодно го завивання волосся
Моя перша накрутка. Локони для челенджу dayoflovemakeupclub.
Я його називаю просто - монобігудь😁 Отримала цей набір в подарунок від подружки, хоча і сама приглядалась щоб купити, через ажиотаж навколо нього.
Ви бачили мій нещодавній образ Адалін в челенджі dayoflovemakeupclub. Завивку для нього я робила саме за допомогою цього монобігудя та зняла все на відео, щоб вам показати.
Поетапно:
- Вимила волосся (шампунь + маска)
- На вологе волосся нанесла спрей для полегшення розчісування та трошки пінки (краще було б без тої пінки)
- Висушила феном повністю, щоб не залишалось вологих пасм
- Накрутила волосся на бігудь від обличчя за інструкцію, яких багато на ютуб
- Залишила на 3 години
- Результат на відео
Мої спостереження та зауваження
Отже, тьох годин вистачило для непоганого ефекту завивки на довгому від природи прямому волоссі. Особливо красиво виглядали передні пасма, які коротші, найдовше ж волосся закрутилась в локони але від власної ваги розкручувалось.
Після того, як я прочесала волосся, на довгих пасмах залишився хвилястий ефект, а на передній коротших - залишились локони. В завершення я все збризнула лаком для фіксації.
В цілому укладка виглядала симпатично.
Протрималась вона один вечір. На наступний день волосся стало майже рівним, злегка на кінчиках було підкручення.
Висновки
- такий бігудь однозначно класна штука, на ньому дійсно завиваються локони холодним методом без шкоди для волосся
- накручування відбувається дуже швидко (в порівнянні з завивкою на плойку), у мене пішло до 10 хвилин максимум
- щоб локони краще закрутилась і тримались варто витримувати накрутку більше ніж три години)) особливо для такої довжини як у мене. В ідеалі накручувати на ніч але я впевнена, що мені було б не зручно спати з цим бігудем
- для дотаткової фіксації я використовувала пінку для укладання волосся Wella Wellaflex, яка мені не подобається (подумала раптом вона підійде для холодної завивки, але і тут мимо) вона робить волосся сухим, воно більше плутається, склеюється, остаточно зрозуміла, що це не мій засіб
- знаю, що користуватись цим бігудем буду😊
Що в комплекті?
Всі ці бігуді мають однакову комплектацію:
- бігудь
- резинки для фіксації волосся
- заколка крабик
Відрізняються вони лише діаметром, тканиною та наповненням.