Kate_Beauty

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Щиро дякую MakeUp та Maybelline New York за можливість тестування такого чудового боксику🥰

Почну з рідкої помади у відтінку 35-Cheeky. Це той самий нюд, який я так довго шукала. При штучному світлі переважає коричневий відтінок, але при денному - рожевий (на фото колір помади виглядає темнувато коричневим, але це так моя камера, на жаль, неточно передає колір). Помада має зручний аплікатор. Текстура є вміру рідкою, якраз те, що треба. Якщо нанести звичайним способом помаду (щільним шаром), то відчувається липкість. Але мені подобається наносити тоненьким шаром, тому липкість зникає. Помада чудово виглядає на губах цілий день, взагалі не стирається.
Тепер розкажу про 50 відтінок-Wicked. Цей відтінок на моїх губах виглядає дуже гарно, яскраво-червоно. Звісно, кожного дня, я б не ризикнула таким відтінком користуватись, але на якісь свята - класний варіант. Щодо аплікатора, текстури, зручності нанесення, то ідентична ситуація з попердьою помадою. Єдине, що цей відтінок є ще більш стійким. Бо, треба добряче постаратись, щоб змити цю помаду.
Висновок: Помади дуже класні, користуюсь я ними з задоволенням. Відтінок 35, для мене, чудовий варіант на кожен день, а 50 відтінок- ідеальний для святкових макіяжів.

На тестування я отримала два відтінки тонального крему: 03 та 16. На жаль, обидва відтінки мені затемні. Тональний крем в 03 відтінку має жовтий підтон, а 16 відтінок має рожевий. Текстура тонального крему мені сподобалась, вона ріденька, її зручно розподіляти по обличчю. Покриття є середнім. Але є у тонального крему величезний мінус, а саме сильне підкреслення сухості обличчя. Перед нанесенням тону, я завжди зволожую шкіру, бо маю сухий тип шкіри, але в даному випадку це не допомогло.
Висновок: Тональний крем Maybelline New York Affinitone мені, на жаль, не підійшов. Адже сильно підкреслює сухість та відтінки є темними для моєї світлої шкіри. У тонального крему звісно є й плюси, такі як непогане перекриття та тестура, тому, можливо, якщо у вас жирний тип шкіри обличчя, то тональний буде ідеальним, але для сухої шкіри- точно ні.

Туш для вій Maybelline New York Lash Sensational Sky High Cosmic Black представлена в гарному, чорному флаконі. Має силіконову щіточку, якою зручно промальовувати вії. Сама туш яскраво-чорного кольору. Туш не дає сильного об'єму віям, але видовжує чудово. Вії стають гарними, довгими, розділеними, без натяку на ,,павучі лапки". Стійкість також радує, адже протягом дня туш не осипається.
Висновок: Туш гарної якості, вії робить шикарними. Тому, якщо вам потрібна хороша туш, яка дає класне подовження віям, але без сильного об'єму, то це чудовий варіант.

Ця туш для вій представлена в красивому, рожевому флакончику, мені прям дуже подобається. Щіточка зручна, сильних відмінностей з щіточкою попередньої туші, я не помітила. Стійкість туш має чудову. Завдяки цій туші, вії стають довгими, розділеними, але не такими виражено чорними, як було із тушшю Sky High Cosmic Black та без об'єму.
Висновок: Ця туш дуже класна, вії з нею виглядають чудово, але знову ж, немає обіцяного виробником сенсаційного об'єму.