Alyona

Courage. Мій перший крем-парафін

Courage. Мій перший крем-парафін

Дівчатка, чи було у вас таке, що ви дуже хочете щось спробувати (бо вам просто цікаво), але по якійсь причині постійно відкладаєте це "щось" на потім? Далі знову і знову натикаєтеся на це "щось", і знову не знаходите причину, щоб його купити. У мене таке було з кремом-парафіном. Не була впевнена чи потрібен мені той продукт, якщо мій крем справляється з поставленою задачею. Але, думка не полишала: що ж воно таке, той крем-парафін.... не то крем, не то парафін?

Сказати чесно, я до кінця не розуміла його функції. Але цікавість "взяла гору" і рішучість швидко їй підіграла. Справу зробили, купили, більше не думаємо про нього. Тестуємо.

Дівчатка, от я не дивуюсь, що мало хто його описує. Ну це правда: не то крем, не то парафін, не то смалець, не то масло. Але штука цікава.

Отже, що я можу сказати.

Зовнішній вигляд у нього ну дуууже привабливий, колір яскравий, соковитий. Запах дуже виражений фруктовий. В баночці продукт твердий і щоб його набрати треба "віддати" йому своє тепло. Під дією вашого тепла він починає танути, тим самим набіраючись на пальчики. Далі переносимо на шкіру. Відклала я свій кремчик на пару вечорів і мастила рученята і п'яточки цим яскравим "мазилком".

Хочу зауважити, що п'яточки його дуже жадібно вбирали☝️. Я не вдягала носки або рукавички і наносила "не щедро", а рівно стільки, щоб можна було лягти в ліжко і не замастити білизну (продукт жирний☝️). Зранку рученята дуже приємні на дотик, п'яточки м'якенькі. Думаю, на літо це буде хорошим засобом від сухості після відкритого взуття.

Особливістю продукту є те, що він на шкірі лишається жирним, як масло. Враховуйте це. Можна його дуже щедро нанести на стопи або ручки і вдягти рукавички чи носочки, лишити на деякий час. Буде така собі "парафінотерапія". Краще то зробити на ніч, щоб потім все протерти серветкою і лягти спати. Або ж лишити до ранку. На ранок результат буде гарантовано.

В описі до продукту заявлено, що після використання "стан шкіряного покриву значно покращиться". І це правда. Шкіра реально пом'якшується.

Указують, що в складі є і олії, і вітамінні комплекси, і кислоти, і бджолиний віск. Ну просто таки хоч до рани прикладай. По факту там вазелін, парафін як основні компоненти. Також, в складі є канцероген (їх додають як антиокислювачі), в деяких країнах вони заборонені.

Як окремий продукт він буде цікавий тим, у кого тріскаються п'яти або є сухі зони на ліктях. Ця штука точно допоможе. Це 100% не крем. Це зовсім інший продукт.

Чи варто його купувати, якщо маєте хороший крем? Ну навіть не знаю. Цікава штука, але не всі люблять жирну шкіру. Можливо комусь він буде актуальний саме як аналог парафінотерапії в домашніх умовах. Результат він точно дає. Але результат може давати і хороший крем.

Courage. Мій перший крем-парафін
Courage. Мій перший крем-парафін