lady_Julii

Порожні баночки зими

Порожні баночки зими
Порожні баночки зими

Нарешті прийшов час звільнити місце для нових баночок. Трохи здивувалася, чого так багато?! А потім згадала що я ж їх спеціально збирала, складала. Роздививилась, виявилося що нормально😅


Знайшла для себе нових фаворитів, а також отримала не приємний досвід використання інших засобів.

Виявилося що зовсім немає декоративної косметики. А може просто потрібно її перебрати?🤔

  • Schauma "Зволоження та блиск" (Moisture & Shine) з екстрактом рисової води та ароматам півонії.
    Прекрасний шампунь для нормального та сухого типу шкіри голови. Мені підійшов на всі 100%. Прозорий, густий, приємно пахне. Добре вимиває, при тому що я маю шкіру більш до жирної і не пересушує шкіру. Волосся в мене залишається свіжим 2-3 дні. Це якщо без шапки😅 якщо в шапці, то мию через день.

  • Shauma "Свіжий об'єм" з екстрактом водяної лілії для тонкого волосся без об'єму.
    Також гарний представник. Структура шампуню така як у попередньому випадку, але аромат відрізняється, цей мені подобається більше. Квітковий такий. Приємний. Об'єму зазначеного виробником я не помітила, але вимиває він добре і також не сушить.

  • Garnier Fructis "Заряд свіжості" очищувальний шампунь для волосся схильного до жирності.
    В моєму випадку це взагалі провал. Хотілося продовжити свіжості голови на 3-4 дні, і я подумала що цей шампунь можна для його спробувати, адже він для жирного типу і має добре все вимити. Не підійшов. Волосся після нього брудне на наступний день. Навіть під час миття я не відчуваю від нього чистоти як наприклад після шауми. Радію за дівчат яким підходить, я ж особисто до використовувала його замість гелю для душу, і навіть на тілі після нього якась неприємна плівка, як після крему.
  • Garnier Fructis "Алое Аквабомба" Зволожувальний бальзам-ополіскувач. 72 години зволоження для нормального, схильного до сухості волосся.
    Сподобався дуже. Дійсно зволоження волосся відчувається. Воно легко розчісується і довго сохне, а для мене це ознака зволоження. Нажаль як ви мабуть зрозуміли вище я не вмію описувати аромати) тож скажу просто що аромат приємний. Розхід засобу виявився великим, бо маю густе довге волосся і хочеться його намастити гарненько, щоб всі волосинки отримали свою порцію засобу.

  • Dr. Sante Aloe Mask Реконструкція. Для всіх типів волосся.
    Від даної маски моє волосся було не в захваті, але і поганого сказати не можу. Реконструкцію волосся не отримало, як і не отримало легкого розчісування, яке хочеться мати після маски. З приємного можна відмітити зручну баночку і приємний аромат

  • BESTia Зволожуюча маска для волосся з гігроплексом та гіалуроновою кислотою
    Скільки разів я зарікалась не брати великі формати засобів без попереднього затесту. І кожен раз як перший стрибаю з граблів на граблі. Так само і з цією маскою. Її не можна було взяти маленький об'єм, бо його немає, а великий коштує не дорого, ось і схвалила банку. А виявися провал. Що з нею, що без неї, волосся однаковісіньке, взагалі не відчувала її дії. Використовувала для пре-пу, і волосся взагалі як пакля було. Більше не буду так експериментувати і хватати ці величезні банки🙄

  • Garnier Botanic Therapy Hair milk mask " Ginger" Маска-молочко
    Вау-вау. Дуже сподобалась ця маска. Аромат імбирного печива просто в сердечко❤️ такий самий як у засобів з лінійки "Імбирне відновлення" легка консистенція приємно обволікає кожну волосинку, волоссячко прям на очах стає краще. Хочу взяти її ще*

  • Dr. Sante "Keratin hair spray" для тьмяного та ламкого волосся.
    Я писала на нього відгук. Цей спрей мені не зайшов. Мало того що не давав результату, так ще й коли залишилося 1/3 пляшки змінився запах і став прям дуже дуже неприємний. Не використала його до кінця і брати ніколи більше не буду.
  • Babe Laboratorios Stop AKN Очищувальний гель для жирної, комбінованої та проблемної шкіри.
    Брала його вперше і дуже сподобався. Ароматом мені нагадав парфуми зелений чай. Гарне очищення без пересушення і стягнення обличчя. Дуже економний, на одне використання вистачає горошини.

  • Biotrade Acne Out Ніжний гель для вмивання з киснем та молочною кислотою для всіх типів шкіри, особливо проблемної.
    До цього гелю думала що вмивання ніяк не впливає на акне. Після використання мої очі були в шоці🤯 шкіра стала виглядати набагато краще, зменшилась кількість висипань і чорних цяток. Буду брати великий об'єм однозначно.

  • Hillary Убтан для м'якого очищення обличчя
    Незрозумілий засіб для мене. Нагадує перемелену вівсянку, але я розумію що засіб складається з натуральних інгредієнтів. Дуже крупну частинки шкрябають шкіру, а якщо є запалення взагалі атас, не можна на них наносити. Звуження пор та їх очищення я не отримала.

  • Under Twenty Anti! Acne Антибактеріальний гель для вмивання
    Приємний нормальний гель. Просто очищення, більшого я не очікувала. Густий, але розхід якийсь занадто великий виявися. Більше не хочу його брати.

  • Under Twenty Anti! Acne Пребіотичний тонік для обличчя
    Наносила після вмивання. Приємно зволожує, не залишає липкості, швидко всотується. Чого він без етикетки не питайте🙈 я сама не знаю😅

  • Holika Holika Aloe Заспокійливий і зволожувальний гель з алое
    Мабуть багато хто його пробував) купувала його півтора роки тому! Аж набрид🤯 використовувала в основному як гель після гоління, або на дуже сухі ділянки. Сподобався, але поки брати не буду, потрібно відпочити і взяти щось інше)

  • Bialy Jelen Гіпоалергенний гель для душу
    Сподобався. Рідкий правда, але всеодно приємний, ледве відчутний автомат, не викликає подразнення. Декілька разів використовувала для інтимної гігієни, проблем не було


Фух, так багато тексту! Може скластися враження що протягом зими все що я робила це мила голову і вмивалася😁, то я ще до косметички не дібралася😅


Дякую за увагу ❤️