MAXIMOVA🌷

401 рідкі матові тіні LAMEL Eyes Eyeshadow

401 рідкі матові тіні LAMEL Eyes Eyeshadow

Якщо ви впізнали себе в цих пунктах - ці тіні точно для вас!😁

Це всього третя баночка рідких тіней, мені подобається знайомитись з новими текстурами, при цьому я обираю спокійні відтінки, які підійдуть на кожен день. В інакшому випадку - буду фарбуватись раз на рік, на якесь свято.

Тому я обрала відтінок 401 - це приємний колір молочного шоколаду. Користуватись тінями досить легко, тут справді (як відзначають в більшості коментарів) головне швидкість. Тіні справді швидко засихають але якщо для когось це мінус - для мене плюс. Все швидко фіксується, не потрібно чекати довго і через це тіні практично не затівають в складочки.

Мені подобається як вони виглядають на обличчі, не заяскраво, чудовий варіант для денного повсякденного макіяжу.

401 рідкі матові тіні LAMEL Eyes Eyeshadow

Двома способами:

  1. За допомогою пензликів. Наношу з аплікатору невелику кількість на рухому повіку і одразу тушую пухнастим пензликом бочонком, межі додатково тушую чистим пухнастим пензликом, виводячи тушовку вище рухомої повіки і витягуючи вгору зі сторони зовнішнього кута ока. Якщо мені недостатньо пігментації я повторюю нанесення другим шаром.
  2. Іноді мені лінь користуватись пензликами, в такому разі я розтушовую тіні пальчиком. Головне наносити небагато тіней і одразу легенько «потоптатись» подушечкою пальця по рухомій повіці і чистим пальцем розтушувати кордони. Пару секунд - і готово!

Після нанесення тіней можу профарбувати вії і макіяж очей готовий.

Також на цих фото ви побачите велику різницю в бровах до/після. Оформила їх олівцем та воском від Lamel.

Обидва варіанта дозволяють легко розподілити тіні. Текстура дозволяє їх нашаровувати і робити колір інтенсивнішим.

Фіксуються вони в красивий матовий фініш. Протягом дня стійкі, тримаються добре. Ближче до вечору можу помічати, що тіні збираються в складочці повіки (у мене там завжди скочуються тіні) але це скочування можна поправити пальцем і все знову гарно виглядає))

Тіні добре підкреслюють погляд, роблять його трішки глибшим.

За бажання можна використовувати тіні в якості підложки і на їх базі створювати смокі або робити розтушовку.

Представлені тіні в маленькому флаконі, що дозволяє легко тримати їх в косметичці і брати з собою за потреби.Аплікатор фетровий, добре набирає тіні, а обмежувач у знімає залишки.

Я покупкою залишилась задоволена