Аромат, якому не потрібно представлення
Дівчата, перепис! У кого цей аромат є чи був?
Аромат належав не мені, але наразі деколи його використовую. Він - частинка приємної пам‘яті. Я хотіла б викреслити вік, якому цей аромат підійде, але ні. Він універсальний.
Пакування
Аромат знаходиться в прозорій коробці, у мене її вже немає, але взагалі пакування впізнаваєме для бренду.
Флакон круглої форми, з міцного скла, сама водичка фіолетового кольору. Доречі, саме з фіолетовим кольором у мене асоціюється цей аромат.
Мій об’єм 30 мл.
До аромату
Квітковий. Однозначно. Легкий.
За нотами, в ньому заявлений цитрус. Але я його не відчуваю. Для мене він абсолютно бузковий. Як в часи дитинства, коли кущі росли біля школи і ми шукали бузок з 5 пелюстками.
Коли наступного разу рука потягнеться до нього, загадайте бажання, це буде Ваша щаслива квітка)
Не підведіть з бажанням)
Потім щось соковите, можливо дещо фруктове. Спираючись на піраміду, гадаю це персик.
Він не гучний, не розкривається та не трансформується. Він однаково відмінник с початку і до кінця.
Це не мій аромат, тому я його чую. Для мене він супровід, а не частина цілого. Завжди його чула, навіть сама робила компліменти. Тому що він максимально коректний та приємний.
Від нього малоймовірно почне гудіти голова. Чи довго він буде з Вами?
Я даю годин 5-7. Чи має він шлейф? Та ні. Чи подобається мені? Так.
Але я більш людина жвавішого жанру, тому декілька років в вішлисті був girl in capri від Lanvin) Там вибух цитрусів і реклама з донькою Моніки Белуччі))
А як Вам цей аромат?
Коментарі (0)