Yuriivna 🌸

Розмариновий тонік від випадіння волосся Weleda

Розмариновий тонік від випадіння волосся Weleda

Тестувала я цей тонік майже два місяці,використала дві пляшечки цього засобу,почала тестувати вже в цьому році.
За моїми підрахунками,однієї пляшечки мені вистачає приблизно на місяць,це якщо наносити його без "фанатизму",головне не скільки його нанести,головне як довго Ви будете користуватися ним.Взагалі курс три місяці,але я хочу поділитися враженнями після користування двох пляшечок.Швидкого результату не буде,але якщо не зосереджуватись на проблемі,а слідувати чіткої інструкції,то Ви побачите ефект.
Я вже писала,що бачу тільки комплексний підхід в цій проблемі,випадіння волосся це поширена проблема,так як з цією проблемою я на "ти",тому і підходжу до неї комплексно.Цей тонік став одним з компонентів цієї комплексної схеми.
Тонік виготовлений на рослинній основі,безпосередньо головним компонентом є розмарин,також у складі є спирт,екстракт листя хрону,екстракт очитку.

Тож, чому саме розмарин є головним та які його властивісті?

Розмарин: стимулює ріст нових волосків, покращує кровообіг,запобігає передчасному посивінню(цей фактор мене дуже зацікавив,сивих волосин не маю,але цікаво чи так це),запобігає випадінню волосся.

У комплекті немає ні мірного дозатору,ні піпетки,тому піпетку треба буде докупити,у мене вона залишилась від іншого засобу,саме так зручно наносити засіб,я наношу по проділу та по боковим частинам чола.Наносити треба обережно та дозовано,щоб рідина не потрапила в очі.

Це питання мене хвилювало.Тому що це була би проблема,якщо б і без того жирний тип шкіри голови бруднився ще більше,тобто голову довелося мити щодня,так як тонік треба наносити кожен день.Добре,що з цим засобом цієї проблеми немає,шкіра голови не жирніє більше,аніж зазвичай.

За рекомендацією виробника тонік треба наносити зранку та ввечері,я наносила за цією ж схемою.Єдине,що відзначу,що розхід не економний.
Аромат,специфічний чи приємний?
Тут ось справді все індивідуально,аромат трав'яний,виражений розмариновий аромат.Мені він абсолютно не заважає,він не віддає ні гіркотою,ні чимось дуже неприємним.

Консистенція тоніку рідка,наче вода,тому й треба дозовано наносити,нанесли трохи,масажними рухами втираюємо у шкіру голови.Колір у засобу жовтий.

Після нанесення тоніку треба деякий час масажувати шкіру голови,можна це робити пальцями,а саме подушечками,або за допомогою дермаролеру,або ж за допомогою дарсонвалю(згодом напишу за цей девайс через деякий час)
У нанесенні тоніку має бути регулярність,тобто не забувати цього робити.Якщо це все ж таки сталося,не треба збільшувати дозу нанесення,треба далі слідувати за Вашою схемою.
Тонік може допомогти при сезонному випадінні волосся,тобто якщо немає серьезної проблеми зсередини.Наприклад,якщо дефіцит вітамінів, або мікроелементів то треба насамперед заповнити цей дефіцит.Я ще раз повторюсь,людина яка здавала багато аналізів,якщо є проблема всередині,то треба насамперед вирішувати те,що всередині.
Обов'язково звернутися до лікаря,якщо рясне випадіння волосся і здати потрібні аналізи.
Тонік при комплексному підході до цієї проблеми може дати непогану результативність,я стала помічати що волосся стає меньше на гребінці.
Ще не можу не відмітити склад засобу,який є безпечним,взагалі Weleda бренд який і базується на натуральності.
Ще додам важливий фактор,такий як стрес.Випадає волосся,стресуємо,воно випадає ще більше.Це замкнуте коло,тому намагайтеся меньше стресувати,хоча це важко,але це робить ще гірше Вашому волоссю.

Тому моя оцінка тоніку 9/10,хотілось би щоб у комплекті був дозатор.