Spodobaieva Maryna

Instant Perfector

Instant Perfector

Ще раз хочу подякувати MUC за таку можливість і емоції, які ви даруєте в такий не простий час.

Напевно вийде два чи навіть три дописи, є що сказати. Почну трішки з опису. Реклама засобу була просто неймовірною, унікальна тональна основа 4-в-1 з ефектом сяяння: праймер, BB-крем, консилер і хайлайтер, дуже універсально і в цілому економить місце у косметичці. Особливо зараз коли тренд на glow skin. Має легку текстуру, яка має приховати недоліки, підсвітити та вирівняти тон. Але я вже бачила обзори засобу, приховати постакне я не надіялась, але було цікаво, як він виглядає на проблемній шкірі.

Флакон оснащений зручним м'яким аплікатором, але я була не в захваті, так, як звикла очищати всі кісточки та спонжі раз на два тижні. На офіційному сайті була інформація, що «Продукт захищений антимікробною системо. Не мочіть аплікатор. Витріть надлишки тільки сухою серветкою». Це був точно не мій варіант і я вже підготувала лопатку для нанесення. Згодом зрозуміла і побачила в дівчат, що аплікатор можна зняти, це супер. Навіть вийшло їх очистити, це не легко, справилось саме мило. Дуже багато залишається там продукту. А об’єм всього 20 мл.

Особливості з опису Maybelline New York Instant Perfector Glow 4-In-1:

– формула з маслом ши та гіалуроновою кислотою ідеально лягає;
– вирівнює колір обличчя, маскує дрібні недосконалості;
– підтримує шкіру зволоженою впродовж дня;
– зручна система дозування через аплікатор;
– пухка щіточка рівномірно розподіляє тон;
– забезпечує функціональне використання;
– створює легке природне покриття.

Склад: AQUA / WATER, ISOHEXADECANE, DIMETHICONE, GLYCERIN, ISODODECANE, DIISOPROPYL ADIPATE, PEG-9 POLYDIMETHYLSILOXYETHYL DIMETHICONE, PROPYLENE GLYCOL, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PEG-10 DIMETHICONE, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, PHENOXYETHANOL, KAOLIN, SODIUM CHLORIDE, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, CAPRYLYL GLYCOL, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ETHYLHEXYL PALMITATE, DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE, ALUMINUM HYDROXIDE, SILICA DIMETHYL SILYLATE [NANO] / SILICA DIMETHYL SILYLATE, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM HYALURONATE, TOCOPHEROL, HEXYLENE GLYCOL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, CITRIC ACID, [+/- MAY CONTAIN: MICA, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, CI 77491, CI 77492, CI 77499 / IRON OXIDES]. (F.I.L. D252756/1).

Трішки навіть засмутилася коли перевірила склад, краще не дивитися. Напишу коротко куча силікону, ПАР. Поки не знаю, як відреагує шкіра, через певний час. З хорошого гліцерин, каолін, олія ши, гіалуронат натрію, вітамін Е. Також є різні спирти в складі і лимона кислота (AHA) думаю саме вони викликають печіння.

Люди з чутливою шкірою, ті хто користується кислотами чи ретинолом, проводьте тест на алергію, продукт може викликами ефект печіння перші 20 хвилин, що мені не сильно сподобалось, хоча був нанесений на сироватку з ніацинамідом та SPF від Beauty of Joseon.

Відтінки на жаль зараз мені трохи за темні, думаю на літо буде просто ідеально. Використовувала 01 відтінок, дійсно продукт частково вбирається та адаптується до тону вашої шкіри, але щоб не виглядати, як 2000-х наносила на шию.

Відтінок 0.5- має більш персиковий підтон, люблю такі відтінки в консилерах під очі, класно перекриваю синьо-фіолетовий та зелений колір під очима.

Відтінок 01- точно не для білосніжок, якщо порівнювати з іншими брендами, відтінок більш до 21 тону.

Наносила без коректорів, було цікаво, як буде виглядати на порах і акне. Покриття максимально легке, зовсім трішки перекриває, хочу ще спробувати на консилер під низ. Дарує дуже делікатне сяйво на шкірі, але більш сухі ділянки може підкреслити.

Думаю ще спробувати пару різних варіантів нанесення і можливо залишу на літо. Неоднозначний продукт, дуже подобається, як виглядає на шкірі, з іншої сторони є питання до складу, не хочеться погіршити ситуацію. Додаю фото при різному освітленні.

Дякую за увагу ✨