Mila Masiukova

Тестую подарунковий бокс або Перфектор від Мейбелін

Тестую подарунковий бокс або Перфектор від Мейбелін

Хіба не прекрасно мати такий засіб 4в1, який і праймер, і консилер, і ВВ-крем, і ще й сяяння надає? Звучить як щось ідеальне :)

Як виявилось, ідеалів не існує. Звісно, комусь підійде і такий продукт, але я вважаю що виробник має його допрацювати, бо недоліки досить суттєві.

Тестую подарунковий бокс або Перфектор від Мейбелін
Тестую подарунковий бокс або Перфектор від Мейбелін

По-перше, я не зрозуміла кольорову палітру, вона досить маленька, але якщо засіб має адаптовуватись під колір шкіри, то це можна пробачити. Але колір 0.5 (FAIR LIGHT COOL) - для чого він такий з персиковим кольором? Спершу я спробувала замаскувати ним синці під очима, але це сяйво хайлайтера мені не сильно зайшло для цієї зони.

Колір 01 (LIGHT) виглядає світлішим, та більш природним, якби не один нюанс - він окисляється на шкірі і рижить. Далі мова йтиме тільки про цей відтінок. На всіх фото - саме він. Якщо наносити його в такій кількості, як блогери в тік-ток, то отримаєте "рудий млинець" на обличчі, який ні під що не адаптується. Фото вище найкраще це ілюструє.

Оцінка, яку б я поставила цьому продукту - це 5 з 10. Бо все ж і гарні сторони в нього є, якщо навчитись ним правильно користуватись.

Щоб цей засіб підлаштувався під колір шкіри - наносити його потрібно маленьку краплю - на все лице та розтушувати сухим або вологим спонжем. Тоді Перфектор виглядає більш природньо, його можна зафіксувати пудрою або нанести зверху тон. Тоді ми отримаємо гарний блиск та ефект доглянутої шкіри. На фото вище нанесено зовсім трішки та гарно розтушовано.

  • Недоліки особливо не приховує.
  • Гарний блиск шкірі надає.

Приблизно половину заявлених функцій виконує.

Тут я додала пудру, туш та олівець для губ.

Можливо, моя оцінка була б і кращою, якби не завищені очікування. Якби мені сказали обирати між цим Перфектором та моїм улюбленим ВВ-кремом Мейбелін - https://club.makeup.com.ua/post/30195/ , я б однозначно обрала другий варіант. Він значно краще підлаштовується під тон шкіри та не окисляється.