MAXIMOVA🌷

#glassesday

#glassesday

Вітаю далекозорих, близькозорих та здорових людей, для яких окуляри - це аксесуар та елемент стилю.

Гугл каже: «зараз приблизно 30% населення планети в тій чи іншій мірі страждає порушенням зору. Раніше дітей та дорослих з окулярами дражнили та ображали, а зараз цей модний аксесуар не цураються носити зірки шоу бізнесу, навіть хизуються цим, до речі по британській статистиці людям в окулярах на 15% більше довіряють та думають що ці люди мають більший IQ на 10%».

Дражнили дітей раніше, і як виявилось зараз. Хоча я думала, що це справді в минулому але почула історію від мами хлопчика з класу моєї дитини (1 клас): йому друже подобається футбол, хлопчик пішов на заняття де його почали дражнили вгадайте як? - «очкарик». Дитина через це відмовилась від улюбленого захоплення, і навідріз перестала ходити на заняття. Сумна історія. Робимо з неї висновки та ідемо розмовляти зі своїми дітьми, виховуємо толерантну, розумну молодь!

#glassesday

я одягла окуляри в 25. І це було з власної волі😊 Причиною стала легка близькозорість (близорукість) через роботу, на якій я роками була перед екраном за горами документів та креслень. Це знизило мій ідеальний зір. Жити мені це не заважало але коли вирішила отримати посвідчення водія проконсультувалась з офтальмологом, який підтвердив, що за кермо мені варто одягати окуляри.

І я маю сказати, що окуляри - це справді стильний аксесуар! Його ми сьогодні і обіграємо в ТРЕНДОВОМУ OFFICE SIREN MAKEUP. Макіяж «офісної сирени» - це естетика фільму «Диявол носить Prada», стильний напрямок натхненний образами співробітниць великих корпорацій із нульових.

Такий макіяж я не робила давно, незвично було себе бачити в дзеркалі😊

  • Розпочала з тону, намагалась зробити максимально гладку шкіру, недоліки прибирала консилером, а на все обличчя наносила тональну основу.
  • Контуринг. Тут я його зробила досить активним, промальовувала добре вилиці та скули. Також наносила на яблучка рум’яна, які моя камера «з’їдає» і на фото влни зникають. Фіксація - пудрою.
  • Брови. Вони тоненькі, в стилі 2000-х. На скільки вони змінюють погляд та і взагалі впливають на композицію обличчя. Воно одразу виглядає більш графічним, без м’яких рис.
  • Очі. Найцікавіше. Спочатку тінями промалювала легку тінь в складочці, на рухому частину повіки нанесла світлі тіні з блискітками, каялом промалювала міжвійку і нижню слизову, вивела лайнером стрілку. Ну і в завершення профарбувала верхні та нижні вії.
  • Губи. Темніший олівець коричневого відтінку нанесла на контур, а всередині світліший нюд.
  • Одягаю окуляри - і образ готовий!🤓

Доєднуйтесь до челенджу, діліться історіями та світлинами у своїх окулярах. Гарного дня🌷