Sono Kateryna

Maybelline Lifter Plump: дуже гарячі плампери

Maybelline Lifter Plump: дуже гарячі плампери
Maybelline Lifter Plump: дуже гарячі плампери

Дівчатка, от і я нарешті спробувала плампери від Мейбелін. Ох, як було спекотно 🌶️, але про все по порядку.

Я отримала на тестування 3 відтінка: 001, 002 та 004. Відтінок 001 Blush Blaze ніжно рожевий, дуже дівочий і ніжний.

Maybelline Lifter Plump: дуже гарячі плампери

Відтінок 002 Muave Bite - це хітова пильна троянда, в мене є багато олівчиків для губ такого кольору.

Відтінок 004 Red Flag - роковий червоний в упаковці, проте на губах він не такий насичений.

Мета пламперу - збільшувати візуально губи, і з цією задачею плампер від Мейбелін впорався на відмінно. Коли я вперше його нанесла то одразу сподобався ефект соковитих сяючих губ. Блиск тримається доволі довго, а відтінки дуже носибельні та гарні (до речі, чи помітили ви різницю на губах між 001 та 002, бо я ні? Хоча вони різні).

Тепер до недоліків. Цей плампер ну дуже пече губи 🌶️ І це відчувається не тільки на губах, а також по запаху і на смак 😅 Взагалі, я дуже люблю солодкі запахи в блисках чи помадах для губ, а тут про це можна забути. Різкий запах перцю бʼє в нос при нанесенні (можливо це не перчик, але в мене така асоціація). Також пече губи дай Боже, ну дуже відчувається і довго не проходить. Але дівчата в клубі писали, що наступні рази будуть легше, не знаю, перевірю… Я вже декілька разів носила ці плампери і мені пекло. І також на смак ці плампери пекуть трошки язика (тому не раджу щось їсти, якщо ви його нанесли).

Але якщо ви любите гострі відчуття, то можете спробувати 🔥, цей плампер нікого не залишить байдужим. Дякую Мейбелін за можливість протестувати даний продукт.