Sono Kateryna

Huda Beauty Nude Obsessions Palette - Light

Huda Beauty Nude Obsessions Palette - Light
Huda Beauty Nude Obsessions Palette - Light

А памʼятаєте ті часи, коли всі мріяли про Худу Бʼюті та Анастасію Беверлі Хілс? Так от, я тоді була студенткою, постійно дивилась бʼюті блогерів на ютубі та моя пристрасть к палеткам тіней почалась з класики - Soft Glam, а продовжилась з Huda Beauty Nude Obsessions Palette. Зараз мова піде саме про неї.

Я б назвала цю палетку дуже ніжною, бо як на мене, зробити надто яскравий мейк нею неможливо. Це і зрозуміло, бо назва в неї «Light», тобто для світлошкірих дівчат. Для мене вона уособлює весну, бо саме такі кольори хочеться носити частіше в весняний період. До речі, першій фотці вже декілька років, та я вдячна собі, що завжди любила фотографувати нову косметику.

Huda Beauty Nude Obsessions Palette - Light

Пігментація у тіней нормальна, не дуже сильна через пастельні кольори, а блискітки дуже ніжні (зараз я люблю більше спаркли). Розтушовуються дуже легко, за декілька хвилин можна гарно оформити очі. Але в мене завжди виходить з нею плюс мінус однаковий лавандово-рожевий мейк, тому не скажу, що кольори різноманітні.

Взагалі, я не часто користуюсь нею, але це саме та палетка, яка несе для мене велику цінність, тому вона завжди буде прикрашати мою колекцію тіней.