Sono Kateryna

BH Cosmetics Iconic In Iceland Shadow Quad

BH Cosmetics Iconic In Iceland Shadow Quad
BH Cosmetics Iconic In Iceland Shadow Quad
BH Cosmetics Iconic In Iceland Shadow Quad

Всім привіт 🖤

Коли мова заходить за тіні, це в першу чергу для мене BH Cosmetics. В мене є вже 3 палетки, і кожною з них я часто користуюсь (що є показником, адже в моєму арсеналі є багато інших палеток).

Я обираю тіні від BH Cosmetics за їх разноманітність, яскравість, гарну пігментацію, легку розташовку і високу якість за невелику ціну. Тому коли я побачила на мейкап компактну палетку Iconic in Iceland з холодними, базовими кольорами, вже заздалегідь знала, що вона мені сподобається.

BH Cosmetics Iconic In Iceland Shadow Quad

В палетці є 4 відтінки, які шикарно доповнюють один одного:

1 - світлий перламутровий, ідеально підсвічує куточок ока

2 - тілесний беж, але без рижинки, класно підходить для розтушовки

3 - сталевий або графітовий відтінок, сяючий шимер з приємною не сухою текстурою

4 - насичений чорний з маленькими блискітками, але при розтушовці їх не видно

Пігментація у відтінків на вищому рівні, при цьому вони мʼяко розтушовуються в димку, працювати з тінями дуже приємно і легко. Мені подобається, що за 5 хвилин я можу зробити шикарний сяючий макіяж, який буде елегантно виглядати і пасувати під будь-який образ. Хочу підкреслити окремо компактний розмір - дуже зручно брати палетку в подорожі, вона майже не займає місця в косметичці.

З недоліків можу відмітити, що сяючі відтінки трохи скочуються наприкінці дня, але в мене шкіра на повіках схильна до жирності, тому це не дивно. Якщо ви шукаєте для себе базову палетку, рекомендую звернути увагу на BH Cosmetics Iconic In Iceland 🇮🇸

До речі, на неї зараз діє шикарна знижка. Дякую за увагу 🖤