BH Cosmetics Iconic In Iceland Shadow Quad
Елегантність і компактність
Всім привіт 🖤
Коли мова заходить за тіні, це в першу чергу для мене BH Cosmetics. В мене є вже 3 палетки, і кожною з них я часто користуюсь (що є показником, адже в моєму арсеналі є багато інших палеток).
Я обираю тіні від BH Cosmetics за їх разноманітність, яскравість, гарну пігментацію, легку розташовку і високу якість за невелику ціну. Тому коли я побачила на мейкап компакт ну палетку Iconic in Iceland з холодними, базовими кольорами, вже заздалегідь знала, що вона мені сподобається.
В палетці є 4 відтінки, які шикарно доповнюють один одного:
1 - світлий перламутровий, ідеально підсвічує куточок ока
2 - тілесний беж, але без рижинки, класно підходить для розтушовки
3 - сталевий або графітовий відтінок, сяючий шимер з приємною не сухою текстурою
4 - насичений чорний з маленькими блискітками, але при розтушовці їх не видно
Пігментація у відтінків на вищому рівні, при цьому вони мʼяко розтушовуються в димку, працювати з тінями дуже приємно і легко. Мені подобається, що за 5 хвилин я можу зробити шикарний сяючий макіяж, який буде елегантно виглядати і пасувати під будь-який образ. Хочу підкреслити окремо компактний розмір - дуже зручно брати палетку в подорожі, вона майже не займає місця в косметичці.
З недоліків можу відмітити, що сяючі відтінки трохи скочуються наприкінці дня, але в мене шкіра на повіках схильна до жирності, тому це не дивно. Якщо ви шукаєте для себе базову палетку, рекомендую звернути увагу на BH Cosmetics Iconic In Iceland 🇮🇸
До речі, на неї зараз діє шикарна знижка. Дякую за увагу 🖤
Коментарі (0)