Ирина ❤️

Мої засоби від Medi-Peel

Мої засоби від Medi-Peel

Моя шкіра нормального типу, без висипань і лущень, є невеликий купероз на крилах носа і перші ознаки старіння у вигляді невеликих мімічних зморшок під очима і кількох зморшок, що на лобі

Особливості Medi Peel Micro Tea Powder Cleanser:

- моментально видаляє пил, надлишки себуму та стійкий макіяж, розчиняє сальні пробки, усуває жирний блиск;

- регулює вироблення шкірного сала, звужує пори та вирівнює мікрорельєф епідермісу;

- засіб делікатно впливає на поверхню шкіри, ефективно очищає пори, освітлює темні крапки та відлущує відмерлі клітини;

- перешкоджає появі почервоніння та подразнень, зменшує вогнища запалення, заспокоює шкіру;

- Підтримує природний гідроліпідний баланс шкірного покриву;

- містить мікропухирці чайного дерева, які видаляють глибокі забруднення;

- Екстракт чайного дерева покращує колір шкіри та заспокоює її.

Ця ензин пудра дійсно не пересушує шкіру мого обличчя, дуже делікатно видаляє забруднення і залишки косметики. Застосовую її в основному у вечірньому догляді, зрідка і в ранковому. Ензимна пудра є білим порошком без запаху, при контакті з невеликою кількістю води перетворюється на піну, яку і наношу на обличчя. Якщо після спортзалу є якісь висипання на спині, то наношу її і туди.

Кількість як на фото, мені вистачає на одне вмивання. Витрата дуже економна, використовую її кілька разів на тиждень.

Мої засоби від Medi-Peel
Мої засоби від Medi-Peel
Мої засоби від Medi-Peel

Містить екстракти сортів троянд 🥀 і пептидний комплекс, забезпечує ефективну зволожуючу та заспокійливу дію з функціями антивікового ефекту. Шкіра набуває здорового блиску, сяйва і виглядає свіжо.

Висококонцентрована і багатофункціональна ампульна есенція відмінно підходить для втомленої, піддається стресам, що втратила еластичність тканин, сухої та зневодненої, чутливої ​​шкіри.

Екстракти троянд в основі формули, багаті вітамінами, органічними кислотами, дубильними та пектильними речовинами, підтримує оптимальний баланс вологи в шарах шкіри, сприяють поліпшенню еластичності та пружності тканин, розгладжуванню зморшок, вирівнюванню поверхні шкіри, допомагає освітлити та покращити загальний тон шкіри.

Якісний пластиковий флакон з піпеткою (схожий на скло) великий об'єм 100мл, але через свою консистенцію мені здається витрачатися буде не дуже економно, рідина густіша за воду, гелева, має аромат троянди любителям цієї квітки має сподобатися, при нанесенні на шкіру майже не чутний (не повинен дратувати якщо ви не любите віддушки у косметичних засобів). Відразу після нанесення залишається невелика липкість, але через пару хвилин вона повністю проходить, обличчя залишається матовим без жирності та липкості. можна використовувати як у денному так і вечірньому догляді.

Я брала для денного догляду, коли не використовую такі активи як кислоти та ретинол.

Невелике зволоження відчуваю на початку після нанесення, не скажу що це почуття залишається надовго, але сподіваюся що пептиди та інші активні компоненти все ж таки працюють 🤷🏻‍♀️

Пробувала наносити чоловікові, у нього шкіра жирна без висипів, але при цьому чутлива, йому вона теж чудово підійшла, зволожувала, шкіру не жирнила і не забивала пори.

Для мене нанесення цієї ампули як спа догляд)

Мої улюблені ампули з трояндою, від них ефект на моїй шкірі навіть кращий, ніж від есенції, їх використовую у вечірньому догляді https://club.makeup.com.ua/post/32821/

Засіб на основі 100% французького Tadashihin Borufirin 5% ефективно вирівнює рельєф шкіри, усуває недосконалості та підвищує пружність епідермісу. Формула містить цінну гіалуронову кислоту, яка запобігає втраті вологи в клітинах, а поєднання 5 пептидів має зміцнюючу дію. Сироватка збагачена ферментативним комплексом із 9 рослинних екстрактів, у тому числі – гарденії азіатської, яка заспокоює та пом'якшує епідерміс.

Особливості Medi-Peel Bor-Tox Peptide Ampoule:

- легка консистенція, що миттєво проникає вглиб шкіри;

- збагачена еластином та колагеном;

- сприяє нагромадженню ліпідів, завдяки чому розгладжує зморшки зсередини;

- Регенерує внутрішню еластичність епідермісу;

- підходить для омолоджування шкіри шиї, зони декольте та навколо очей;

- бореться з мімічними та віковими зморшками;

- відновлює об'єм шкіри та стимулює вироблення природного колагену;

- Підтягує контур;

- покращує відтінок шкіри;

- бореться із пігментацією;

- покращують захисні функції шкіри;

- сприяє оновленню епідермісу;

- Створена на основі 85% розчину для ефективної боротьби з віковими змінами.

Дуже популярна сироватка, яка давно хотіла її спробувати, вірю в те, що для вікової шкіри пептиди можуть допомогти 😊

Засіб у скляному темному флаконі, молочного кольору рідкої кремової консистенції. Після нанесення на шкіру майже відразу вбирається, не залишаючи після себе ні липкості ні жирності.

Буду використовувати, потім доповню відгук

Мій тонер з пептидами https://club.makeup.com.ua/post/32662/