ДАРÍЯ КÓВАЧ

MARIE FRESH. ЕНЗИМНА ПУДРА, ЯКА ТАК ДОВГО БУЛА У WISHLIST

MARIE FRESH. ЕНЗИМНА ПУДРА, ЯКА ТАК ДОВГО БУЛА У WISHLIST

У мене комбінована шкіра і на носику помітні сальні нитки. Також я полюбляю робити макіяж не найкращою косметикою за складом, тому глибоке очищення мені необхідне

Також у мене помітні судини на різних участках шкіри,тому мені важливо, щоб очищення було при цьому ніжним,без крупних часточок

У мене вже був Убтан і в ньому було добре все, окрім крупного помелу

Ензимна пудра підходить для всіх типів шкіри.

MARIE FRESH. ЕНЗИМНА ПУДРА, ЯКА ТАК ДОВГО БУЛА У WISHLIST

Ензимна пудра — це засіб для вмивання та ексфоліації у вигляді порошку, що має унікальне поєднання трьох типів ензимів: папаїн, протеаза та бромелайн та містить понад 99% натуральних компонентів у складі. Вона глибоко очищає й розгладжує шкіру, відлущує ороговілі клітини, стимулює процес регенерації, зменшує жирний блиск.

Завдяки пілінг-ефекту пудра глибоко очищає пори й відновлює шкіру. Ферменти, що входять до складу пудри, роблять її сяючою, а також вирівнюють її тон.

Ензими допомагають вивести бруд, який призводить до появи комедонів, висипань, почервонінь тощо.

В складі саме цієї ензимної пудри є папаїн і бромелайн

Папаїн – натуральний фермент, який міститься в папайї. Очищає пори, зменшує кількість чорних цяток і комедонів, вирівнює загальний тон та покращує колір обличчя. Це ензим з м’якою пілінговою дією, не викликає гіперемії, глибоко очищає, має антисептичні властивості. Посилює мікроциркуляцію, вирівнює рельєф, видаляє відмерлі клітини, стимулює обмін клітин епідермісу, має протизапальні та загоювальні властивості.

Бромелайн – це рослинний фермент, який міститься в плодах ананаса. Забезпечує делікатне, природне відлущування відмерлих клітин та покращує її проникність для інших активних інгредієнтів у складі засобу, має виражену себорегулювальну дію. Має протизапальні та антибактеріальні властивості. Екстракт ананаса, що містить фермент бромелайн, пригнічує ріст патогенних бактерій, що викликають висипання, зменшує виділення себуму.

А взагалі повний склад має ось такий вигляд:

Сорбітол, Рисовий Крохмаль, Луроил Глутамат Натрію, Мальтодекстрин, Вода, Екстракт Плодів Папайї, Екстракт Ананаса, Папаїн, Протеаза.

Тобто натуральні компоненти та компоненти натурального походження

Насправді, я дивилась багато відео у блогерів і не розуміла як вони відкривають її, бо вона у них в руках так характерно відкривається з хлопком (бавовною, якщо ви розумієте про що я🤭)

Справді дуже цікавий момент, бо відкривається вона доволі не просто, треба трохи зусиль і логіки. Треба натиснути з одного боку, щоб відкрився інший, з перфорацією, звідки і висипається пудра

Я таке бачила вперше, це дуже цікаво і незвично, I like it!

Сам флакон пластиковий, літери набиті, вижаті, намальовані. Ну точно не наліпка це

Доступна інформація українською мовою, помістили все, що тільки можна було. І як використовувати, і що в складі, і кому дзвонити у випадку питань.

Написано, що виготовлено у Франції😮

До речі, сам бренд з Бучі💔

У флакончику 30г, термін придатності 35 місяців, але після відкриття всього 3.

Ох, дівчатка, її варто було хотіти.

Але про все по черзі

Як її використовувати?

Інструкція є і на сайті, і на самому флакончику, і я вам розповім🤭

Висипати невелику кількість пудри на долоні, додати теплої води, гарненько потерти ручки і утворивши піну нанести на личко, ретельно помасувати, потім змити.

Обовʼязково посміхнутись собі в люстерко і побачити нереальну красу. Бо шкіра одразу стає мʼякенька,пружна,ніби натерта тарілочка до блиску

Так як у мене комбінована шкіра ближча до сухості, то декілька раз шкіру злегка стягнуло і хотілось додати зволоження. Але я прочитала на сайті, що це може бути від того, що я додала замало води.

Адже бренд рекомендує додавати більше води, утворюючи мʼяку піну для сухої і чутливої шкіри. І коли я додаю більше води, взагалі відчуття стягнення відсутнє. Тому тут вже треба пристосуватись

Про рівний тон, та текстуру мені рано говорити, треба використати весь флакончик.

Але те, що очищення дуже гарне, ніжне і шкіра одразу стає пружною та сяючою зсередини-це факт

(погляньте на цей гарний блиск на останньому фото)

Я справді щаслива бути власницею цієї пудри, я про неї мріяла і тепер вона у мене є. Впевнена, що вона сподобається кожній, бо настільки делікатно але ретельно очищує.

А стильний дизайн на поличку у ванній кому не потрібен?)

І це український бренд! А українське ми з вами, дівчатка, дуже любимо

Тому раджу, раджу, раджу 🥰

Обіймаю 💌