Очищаючий бальзам для зняття макіяжу
Heimish All Clean Balm 🌿
Перед покупкою великої упаковки корейського 🇰🇷бальзаму Heimish All Clean Balm 🌿, я використовувала на початку кілька мініатюр даного бальзаму, у мене була класична версія і Heimish All Clean Balm Mandarin, скажу чесно, якоїсь різниці між ними я не помітила, окрім аромату.
Такий формат мені подобається більше гідрофільного масла, вже тільки тому, що нічого не розтікається по руках 🙌🏼 як зазвичай у мене відбувалося з гідрофільною олією.
Він містить велику кількість рослинних екстрактів, які доглядають шкіру в процесі вмивання, та має натуральний склад, протестований та схвалений дерматологами, не викликає алергічних реакцій.
Пакування: Пластикова баночка з кришкою, що відкидається. В середені захисну мембрану та ложечку, якою дуже зручно набирати засіб.
Обʼєм: 50ml та 120ml, також є мініатюра 5ml, що дуже зручно, можна протестувати засіб перед покупкою 🛍️великої баночки
Зовнішній вигляд: Бальзам густий, білого кольору. Як підтале масло 🧈
Аромат: Практично відсутній, для мене це плюс 😉
Моя шкіра нормального типу без прищів.
На початку я видаляю макіяж з очей міцелярною водою або двофазним засобом, я ніколи не роблю цього ні бальзамом, ні гідрофільрою олією. Потім на суху шкіру наношу бальзам, від тепла рук він тане та перетворюється на олію, злегка масажую шкіру протягом хвилини, потім додаю води, після контакту з водою масло перетворюється на молочко. Засіб легко змивпється 🚿та не лишає після себе жирної плівкі.
Після щоб видалити всі залишки косметики і самого бальзаму обовʼязково вмиваюсь 💦 пінкою або гелем для обличчя 🫧
Використовую гідрофільний бальзам тільки у вечірньому догляді, якщо наносила тональний кремам або засіб з SPF. За час використання, а це вже ні один рік 😉 цей засіб не викликали жодних негативних реакцій моєї шкіри та не забивам мені пори, не викликав прищів.
Можу рекомендувати вам цей бальзам, спробувавши його до формату гідрофільної олії я вже не повертаюсь 😂
Також цей бальзам за своїми властивостями дуже схожий на бальзам Banila Co Clean it Zero Cleansing Balm Original про нього тут https://club.makeup.com.ua/post/34096/ За відчуттями різниці між ними я не помітила.
А яким засобам для зняття макіяжу віддаєте перевагу ви?
Коментарі (0)