Ирина ❤️

Очищаючий бальзам для зняття макіяжу

Очищаючий бальзам для зняття макіяжу

Перед покупкою великої упаковки, використовувала на початку кілька мініатюр даного бальзаму, у мене була і класична версія і Heimish All Clean Balm Mandarin, скажу чесно, якоїсь різниці між ними я не помітила. Такий формат мені подобається більше гідрофільного масла, вже тільки тому, що нічого не розтікається по руках, як зазвичай у мене відбувалося з олією.

Упаковка має захисну кришечку та ложечку, якою особисто мені дуже зручно набирати засіб. Воно густе, витрачається мною дуже економно, з легкою косметичною віддушкою, яка мені приємна.

На початку я видаляю макіяж з очей ( не роблю це бальзамом) міцелярною водою Bioderma Sensibio H2O Micellaire Solution 💧 https://club.makeup.com.ua/post/32642/ або Garnier Skin Naturals 🌺 https://club.makeup.com.ua/post/32631/ , з очей та губ можу знимати двофазними засобами Missha Perfect Lip & Eye Make-Up Remover 💧 https://club.makeup.com.ua/post/33449/ або Ottie Lip & Eye Make-up Remover https://club.makeup.com.ua/post/32655/потім на суху шкіру наношу цей бальзам, від тепла рук бальзам тане та перетворюється на олію, злегка масажую шкіру протягом хвилини, потім додаю води, після контакту з водою масло перетворюється на молочко, масирую обличчя ще десь протягом хвилини і легко змиваю.

Після щоб видалити всі залишки косметики і самого бальзаму вмиваюсь пінкою для обличчя CeraVe Глибоко очищаючий гель https://club.makeup.com.ua/post/33501 або Innisfree Blueberry Rebalancing 5.5 Cleanser 🫐 https://club.makeup.com.ua/post/32649/, а можу ензимною пудрою Medi Peel Micro Tea Powder Cleanser 🇰🇷 https://club.makeup.com.ua/post/34077/

Використовую його тільки у вечірньому догляді, якщо наносила косметику і то не щодня, так як тональними кремами або іншими кремовими текстурами декоративної косметики я не користуюся, іноді мені вистачає для очищення міцелярної води і пінки/пудри. За час використання (а використовувала я не рахуючи 3 мініатюр, вже більше половини великої упаковки) цей засіб не викликали жодних негативних реакцій моєї шкіри. Шкіра у мене нормального типу, з віковими змінами, що починаються, у вигляді дрібних зморшок, і невеликого куперозу на крилах носа, прищів, постакне немає

Можу рекомендувати вам цей бальзам до використання, якщо навіть мінятиму його на щось інше, то теж тільки на бальзам, до формату рідкої олії я вже не повернуся.

Також цей бальзам за своїми властивостями дуже схожий на бальзам Banila Co Clean it Zero Cleansing Balm Original мініатюру якого свого часу я теж використовувала. За відчуттями різниці між ними я не помітила, але думаю у Heimish склад буде приємніше

Він містиць велику кількість рослинних екстрактів, які доглядають шкіру в процесі вмивання, та має натуральний склад, протестований та схвалений дерматологами, не викликає алергічних реакцій.

Очищаючий бальзам для зняття макіяжу