Ганночка Тетяна

Розгорнутий відгук на гіалуронову тональну сироватку від L'Oréal

Розгорнутий відгук на гіалуронову тональну сироватку від L'Oréal
Розгорнутий відгук на гіалуронову тональну сироватку від L'Oréal
Розгорнутий відгук на гіалуронову тональну сироватку від L'Oréal

Багато років поспіль моїм фаворитом із тональних засобів була тональна основа від Bourjois healthy mix, але, нажаль, виробник змінив формулу не в кращу сторону, тому прийшлось шукати собі щось інше.

Ця тональна сироватка від L'Oréal давно мене цікавила. Незважаючи на негативні відгуки, все одно вирішила її спробувати. Едине, що бентежило - щоб підійшов самий світлий відтінок і не був занадто блідим. Ця лінійка має дуже малий вибір палітри і для моєї світлої шкіри 0.5-0.2 був самим оптимальним варіантом. Наперед зазначу, що цей тон ідеально мені підійшов, він гарно зливається зі шкірою, підлаштовується і буквально зливається, тому для світлої шкіри - варіант саме той. Думаю, що навіть на літо тон буде умісним

Розгорнутий відгук на гіалуронову тональну сироватку від L'Oréal

Багато до цього читала, що скаржаться на запах сироватки, але нічого страшного і відштовхуючого я не відчула. Так, якщо занадто близько принюхатись, то є специфічність (неначе клей пва), а от в процесі нанесення я його не відчуваю, щоб був якийсь неприємний запах, чи спиртові нотки.

Що стосується формату, то мене в принципі все влаштовує. Я декілька разів тестувала цю сироватку у фізичних магазинах, тому мала уявлення що і як. Багато хто звик, що в доглядових прозорих сироватках піпетка набирає певну кількість і віддає її (все добре видно) але у випадку з цим тональним засобом -піпетка добре набирає основу, але і багато її збирається на ній, тому немає можливості бачити наповненість. Враховуючи її більш рідкий стан, вона може стікати по ній, а також запросто можно забруднити флакон, але якщо діяти обережно, то ніяких проблем не виникне. Просто треба звикнути, що основа більш рідка і все, по іншому і бути не може.

Даний відтінок, як вже писала, гарно адаптовується під власний тон шкіри. Я б його назвала нейтральним, так як не має жовтого , чи рожевого підтону. Важливо, що основа не окислюється.

В порівнянні зі звичними тональними засобами, ця основа більш рідка, але я б не назвала її занадто рідкою. Вона не тече, щоб як вода. Крапля добре тримає форму. Текстура у неї приємна, легка і невагома.

Завдяки своїй консистенції, вона легко розподіляється по обличчю пальцями, чи пензликом. Лягає рівномірно, але їй потрібно трохи часу, щоб усістися.

Загальне враження від цієї тональної сироватки у мене дуже гарне. Я, в принципі, розуміла, що від неї очікувати, тому мої сподівання повністю виправдались.

Тональна сироватка приємно лягає на шкіру, не скочується і не конфліктує з кремом, чи плслідуючими засобами. Поверх неї все нашаровується без нюансів.

Вона лише трохи тонує шкіру, вирівнюючи тон, маскуючі здібності у неї нижче середнього, але ефект мені дуже подобається . Основа надає шкірі ніби більш доглянутого вигляду. Фініш залишає після себе вологий і живий, красиво сяючий, але делікатний.

Я чомусь думала, що сироватка буде більше матувати, але все залежить від освітлення. При певному освітленні шкіра виглядає або помірно матовою, або волого-приодньо-сяючою, немов підсвічується зсередини. І це все виглядає чудово, без натяку на жирний блиск. Вона непомітна на шкірі, відчувається комфортно без ефекту маски, але в процесі поки наношу макіяж можу відмітити зовсім незначну липкість по шкалі у співвідношенні 1-2 до 10, тобто власне у мене дискомфорту з цього приводу немає.

Мої дані: 37 років, тип комбінований, схильний до жирності, сильних висипань/недоліків немає, але місяцями є сліди від постакне і пігментація, нерівний тон, і незначні почервоніння.

Я навіть і не очікувала, що сироватка призведе таке позитивне враження, але вона мені дійсно гарно підійшла і сподобалась.

Перше, на що треба акцентувати увагу, що цей засіб трохи відрізняється від звичайних. Він не надасть того ефектного маскування, але трохи вирівнює тон. Виражені недоліки не приховає, та якщо у вас шкіра у нормальному стані, то тональна сироватка буде виглядати на ній супер! Шкіра з нею доглянута, свіжа і сяє здоров'ям.

Із недоліків можу зазначити, що основа може трохи підкреслити шелушіння/сухість, але не критично, не більше, ніж інші. Та при цьому вона не підкреслює того, чого нема. Наприклад є таке, що навіть і не підозрюєш, що в якихось місцях є проблеми, а тональний засіб висуває це напоказ. Це не про цю сироватку.

Вона не сушить шкіру, в пори не провалюється, зморшки не виділяє. На гарно підготовленій і зволоженій шкірі буде виглядати бездоганно (за умови якщо шкіра не проблемна і не потрібні інтенсивні маскуючі властивості від неї).

На протязі дня засіб поводить себе гідно. Попри особливості моєї шкіри до жирності, з цією тональною сироваткою все відносно в допустимих рамках. З часом сяйво може трохи посилитися, але також виглядає досить делікатно, не жирним блиском. Не знаю, як буде літом, але на даний час мене все влаштовує навіть без пудри.

Тональна гіалуронова сироватка в собі поєднує одночасно ніби дві функції - декоративні і доглядові. К подібним я завжди відношусь двояко, але в даному випадку сироватка приємно здивувала.

Якщо ви у пошуках легкого тонуючого засобу і не маєте проблемну шкіру, то впевнена, що вам сподобається. Ця сироватка для тих, кому нічого приховувати, в протилежному випадку можна комбінувати з коректором, якщо потрібно прибрати певні недоліки.

Негативного впливу на шкіру я не помітила, пори засіб не забиває, висипань не провокує. Загалом нарікань немає, поки користуюсь із задоволенням. Подивимось, що буде влітку.

Для мене це була вдала знахідка. Поки що тільки приємні враження.