Alyona

Profi Style. Олія для кучерявого волосся

Profi Style. Олія для кучерявого волосся

Ну і що це?

Дівчатка, мені важко зрозуміти, як можна випустити олію для волосся БЕЗ олії, непобоятися указати це на упаковці, і віднести засіб до категорії "Масло та олії для волосся". Олія без олії. Ось це написано внизу баночки🤔.

Поясню, чому це викликає таке обурення з мого боку. Я купую олію, та ще й з антифріз ефектом, а отримую по факту щось, але не олію. Є засоби універсальні, які підходять для будь якого типу волосся. Тут, мені здається, так не вийде. Зверніть увагу, на упаковці з усіх боків наголошено "Curl", "для кучерявого волосся". Як думаєте чому? Бо це стайлінг! Це не олія, яку ми звикли бачити, як олію для волосся. Це конкретно слабенький стайлінг.

Скажу чесно, продукт непоганий, цікавий, але його треба прибрати з категорії "масла" і не вводити в оману людей. Це плутанина якась виходить. До прикладу, я його купувала, як олію для волосся, а вже потім роздивилась, що до чого. Хтось просто придбає те, чим не зможе користуватись, бо буде не "Curl", а хоче просто антифріз ефекту і в додачу отримає трошки локонів, що злиплись.

Що є, то є. Маркетинг.

Сам продукт мені сподобався. Він приємний в користуванні. Використовую його після миття голови, на вологе волосся. Беру небагато, бо підсвідомість сприймає засіб, як той, що купувався з категорії масел. Лягає він по типу гелю з слабкою фіксацією. Але це зовсім не гель, це щось інше. Нагадує мені текстуруючий засіб для кучерявого волосся, від Revlon в великій рожевій баночці, але ніби в декілька разів розбавлений. Хто користувався ним, зрозуміє про що я говорю.

Ефективності від засобу на густому волоссі буде небагато, якщо не використовувати щось ще зі стайлінгу. В парі з чимось має місце бути + виробник нагалошує на anti-frizz effect. Думаю, буде хорошим в парі з гелем від цього ж виробника. Гелю я не маю, але спробую якось.

Запах має виразний специфічний, але мені подобається.

Чи варто спробувати? Так, якщо ви володієте кучерявим волоссям. Вам буде цікаво.

Profi Style. Олія для кучерявого волосся
Profi Style. Олія для кучерявого волосся