Чистикова Дарья

Спрей-термозахист Mermade

Спрей-термозахист Mermade

Ухопила на сайті набір Термозахист + Спрей для легкого розчісування на чорну п'ятницю. Сьогодні хочу розповісти вам враження від використання термозастисту.

Зовнішній вигляд флакону у стилі виробника. Кричащі надписи, гарно та лаконічно виглядають на білому флаконі. Під колпачком класичний дозатор для спрея. Розпилює добре, рівномірно.

Чарівна Оксана К. вже розібрала детально скад, тож зупинятися на ньому не буду: https://club.makeup.com.ua/post/16079/ Порадувала також відповідь виробника щодо безпечної концентрації Cetrimonium Chloride та Behentrimonium Chloride у засобах для волосся.

По консистенції - дуже рідкий, як вода. Колір прозорий. Аромат на початку здається доволі різким, але на волоссі він практично непомітний, я б сказала не напрягає. Віддає чимось солодко-травяним. Звичайно, все індивідуально, але мені нормально.

Спрей я наношу безпосередньо перед укладкою феном. Не прям після миття, а вже після 10-15 хвилин у тюрбані, зазвичай воно вже більш підсушене. 

Наношу термозахист на відстані 20-30 сантиметрів від волосся, на всю голову виходить близько 6-9 пшиків. Витрата не зовсім економічна, враховуючи консистенцію, але ефект того варто.

Перевірка термозахисту

Знайшла вичерпний пост милої дівчини MAXIMOVA🌷, щодо тестів вирівнювачем, тому нестала навіть його проводити. З її постом можете ознайомитись тут https://club.makeup.com.ua/post/6326/

Ще бачила у стрічці тест з вушною паличкою, тому було цікаво провести:
Такі результати:

Також читала за тест на предплеччі, наносим термозахист на одне плече, чекаємо 2-3 хвилинки і обдуваємо феном на тих налаштуваннях котрим зазвичай сушите волосся. Для чистоти експеременту зрівнювала відчуття на іншому блечі без термозахисту. Цей тест пройдено, гаряче повітря від фену дійсно практично не відчувається.


Результат

На волоссях термозахист поводить себе гарно, воно не склеєнє, розсипчасте, засіб їх не жирнить і ніяк не впливає на графік миття голови. Сухість волосся я не відчула, спрей не робить волосся жорсткіше.

За підсумком термозахист мені сподобався, шкоди волоссю дійсно меньше від усіх моїх приладів, хоча я  намагаюсь не зловживати.

Дякую за увагу ❤