Sofiia Ts

Термозахисний відновлювальний крем для волосся Rated Green

Термозахисний відновлювальний крем для волосся Rated Green

Всім привіт! Десь місяць назад придбала досить популярний термозахисний крем Rated Green, і взяла на пробу 50 мл. І добре, що взяла маленьку баночку, оскільки мені стане її на півроку 😅

В мене волосся не фарбоване, пряме від природи, тонке. Брала з метою покращення вигляду волосся, щоб виглядало більш згладжено та наповнено, надавало міцності і не обтяжував.

Почну із самої баночки, вона у вигляді зручної туби, як крему для рук. Засіб треба нанести в долоні і розігріти його тертям рук, щоб він перетворився на таку павутинку. Запах в нього нейтральний, трошки гіркуватий, часто в стайлінгів такий аромат. Після цього нанести на вологе волосся, уникаючи коренів. Після сушки волосся, термозахист починає танути на волосинах, і покриває їх такою плівкою, яка надає цей блиск та помʼякшення.

Я б назвала хороший, функція термозахисту присутня, але ідеального ефекту очікувати не варто. Так як волосся в мене тонке, засобу потрібно зовсім трішки. А якщо брати для волосся досить товстого чи сильно пористого, можна переборщити, і все це перетвориться на сосульки. Або наоборот, нанести замало, і ефекту не буде.

На моєму волоссі засіб себе гарно показав, є гладкість та блиск і не дав обтяження.

Ось таке наповнення засобу: Glycerin, Water, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Cetearyl Alcohol, Dicaprylyl Carbonate, Propylene Glycol, Steartrimonium Chloride, Behentrimonium Chloride, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glycine Soja (Soybean) Seed Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Avena Sativa (Oat) Kernel Protein, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hydroxyethylcellulose, Quaternium-80, Cetyl Esters, Dipropylene Glycol, Pentylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Butylene Glycol, Octanediol, Tocopherol, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Stearyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Fragrance(Parfum), Limonene, Linalool, Citronellol, Benzyl Benzoate, Geraniol, Benzyl Salicylate.

По складу ясно, що засіб буде давати ефект гладкості, оскільки там є силікони. Але для незмиваючих засобів це добре, оскільки вони більше її захищають, головне це їх кількість, якість, та супровідні складники! Склад хороший, перший складник гліцерин, тобто допомагає втримати воду у волосині. Дальше силікони, багато емолентів і пару корисних олій. На жаль, багато віддушок і консервантів.

Висновок. Термозахист буде ідеальним для волосся, яке є більш тонке та достатньо пряме. Для мого він підійшов добре, але я надаю перевагу термозахисту у вигляді спрею, тому вдруге не візьму) але засіб оцінюю на 9/10.

В наступному відео обіцяю бути менш серйозною)))