Готова розповісти про т ермозахист 🧜🏻♀️
Ділюсь враженнями про Mermade Hydrolyzed Keratin + Polyquaternium-44.
Тестувала термозахист вже двічі при сушінні волосся, тому вирішила залишити відгук швидше, адже не думаю, що щось зміниться. Спрей має одну функцію – термозахисну і важливо чи він може з нею впоратись.
Загально
Коротко про спрей: Він у білій баночці з милим та мінімалістичним дизайном, особисто мені нагадує вайб 90's - 00's, навіть виробник термозахист з хлопцем з фільмів 00-х. Напевне, це все було так задумано, і це класно. На баночці є опис, склад.
Дозатор справний, розпилює водичкою, але осідає на волосі добре, користуватись зручно.
Запах приємний, солодкий і свіжий, після сушіння не залишається на волоссі.
При нанесенні може давати липкість, але після сушіння її вже немає.
Основне
І чи працює? Так, тестувала варіант нанесення термозахисту на руку, відчувалась прохолода.
І волосся після суш іння приємне на дотик, легко розчісується.
Додаю фото одразу після сушіння з цим термозахистом.
Посіченості не помітила.
Отже, термозахист справляється зі своєю основною задачею.
Склад
А тепер про склад.
Aqua, Polyquaternium-44, Cetrimonium Chloride, Pentylene Glycol, Behentrimonium Chloride, Macadamia Integrifolia Seed Glycereth-8 Esters, Hydroxyethyl Urea, Hydrolyzed Keratin, Glycerin, Hydrolyzed Silk, Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl, Butylcarbamate, Sodium Benzoate, Hexyl cinnamal, Linalool.
На баночці гордо красуються слова Keratin та Polyquaternium-44.
Polyquaternium-44 безпечний і ефективний компонент для волосся, він покращує розчісуваність і вологому стані і запобігає електростатичному заряду, коли волосся сухе. Цей складник на другому місці і це чудово.
А вже Гідролізат Кератину на 8 місці, для волосся він також має хороший вплив: покращує вигляд, сприяє зміцненню.
А вже нижче за складом йде: Hydrolyzed Silk що також красується на баночці зазді, і повинна була б бути зіркою цього складу.
Та мене непокоїть дещо інше, Cetrimonium Chloride йде третьою у складі, але її рекомендують додавати до засобів, що змиваються у концентрації до 0.25%. Сподіваюсь, що все не так погано у цьому випадку, як можна подумати.
Behentrimonium Chloride також йде п'ятим у складі, хоча вважається токсичним у концентрації 0.1 і вище.
Коментарі (0)