Alina Litva

Б’юті бокс від Makeup Club

Б’юті бокс від Makeup Club

У складі Makeup Beauty Box 5 продуктів для ознайомлення - повнорозмірні засоби для обличчя та волосся Joko Blend, туш O'bаys, мініатюра догляду Babe laboratories і пробник серуму від Lancôme. Про все по черзі:

1. Пінка для вмивання з зеленим чаєм Joko Blend мені, очікувано, не підійшла. Засіб передбачений для жирної шкіри, а я маю нормальну, тому після вмивання залишилося почуття стягнутості. Косметику з першого разу не змиває. Склад спірний і я проти агресивного вмивання шкіри.

2. Філер для волосся Joko Blend після застосування трохи ущільнив волосся, проте не полегшив розчісування. Як на мене, продукту не вистачає доглядових властивостей і час витримки у 20 хвилин - це дуже довго. Зараз вже є засоби, які діють за 8 секунд)) нехай навіть буде 5 хвилин. Загалом, бренду ще є куди прагнути.

3. Туш O’bays з ефектом об'єму не вразила, звичайна туш мас-маркет. Об'єм посередній, довго висихає, не нашаровується, впродовж двох годин осипається. Я дуже прискіпливо обираю туш, бо маю чуттєві очі, так от O'bays викликає подразнення.

4. Бальзам-емолент Babe Laboratories приємний в користуванні, на тілі перетворюється в олійку, проте швидко вбирається, має приємний аромат вінілі і паперу. Я навіть почула ноти парфуму Bibliothèque від Byredo)) На вологому тілі залишає маслянистий шар, який згодом зникає залишаючи шкіру зволоженою. Виробник вказує, що підходить атопічній шкірі.

5. Серум-концентрат потрійної дії від Lancome добре зволожує шкіру, але щоб побачити ефект у довгостроковій перспективі, звичайно, пробника замало. У складі не вказаний процент активних інгредієнтів, тому схильна думати, що вплив на стан шкіри буде мінімальний.