Sofiia_Ts

Unicorn heatless curls

Unicorn heatless curls

Насамперед хочу привітати всіх нас з Міжнародним днем жінок, ми всі чудові та прекрасні, які можуть все 🌸

Недавно на просторах інтернету завірусився спосіб накрутки на бігудь (або пояс від халату як в мене) у вигляді колоска. Я була в захваті, так я любитель спати на боці, а класичний спосіб вимагав лежати лиш на спині і мало рухатись.

Цей спосіб є більш міцнішим, оскільки ти захоплюєш бігудь з двох сторін і захоплюєш більше волосся. Через це накрутка виходить рівномірніша, а самі локони крупні та природні.

Я використала пояс від халату і склала його в два рази, завʼязавши кінці резинкою. Зробила проділ посередині, та поклала пояс на проділ (можна зафіксувати крабиком для зручності). Почала з чубчика, тобто беру пасмо волосся з правої сторони і з обертом вниз через бігудь протягую його в ту сторону, звідки взяла пасмо. Те саме роблю з лівої сторони. І так чергую кожне пасмо з кожної сторони.

Укладка можна регулювати під себе, якщо бігудь буде товстіший, то локони будуть крупні, але укладка менш стійка. І наоборот, також якщо пасма брати маленькі, буде дуже багато стійких локонів.

Я перед укладкою волосся трохи збризнула водою, не наносила ніякі стайлінги. Тримала десь 4 години, і ось такий досить ефектний результат у мене вийшов. Волосся в мене пряме від природи, і вкласти його це ще та проблема. Така укладка без стайлінгу в мене протримається десь 2-3 години, але якщо залакувати, то десь до 6 годин протягне.

Задля найкращого результату, рекомендую лишати бігудь на ніч на свіже вимите волосся, і навіть стайлінгів не знадобиться. Але так як я в банді ранкового миття голови, краще нанести перед укладкою пінку чи спрей, і підсушити феном волосся з бігуді. Ефект буде не гірший 😊

Надіюсь пост буде для вас корисним та цікавим 🤍

Unicorn heatless curls