Ирина ❤️

Антивікова есенція з трояндою

Антивікова есенція з трояндою

Містить екстракти сортів троянд і пептидний комплекс, забезпечує ефективну зволожуючу та заспокійливу дію з функціями антивікового ефекту. Шкіра набуває здорового блиску, сяйва і виглядає свіжо.

Висококонцентрована і багатофункціональна ампульна есенція відмінно підходить для втомленої, піддається стресам, що втратила еластичність тканин, сухої та зневодненої, чутливої ​​шкіри.

Екстракти троянд в основі формули, багаті вітамінами, органічними кислотами, дубильними та пектильними речовинами, підтримує оптимальний баланс вологи в шарах шкіри, сприяють поліпшенню еластичності та пружності тканин, розгладжуванню зморшок, вирівнюванню поверхні шкіри, допомагає освітлити та покращити загальний тон шкіри.

Якісний пластиковий флакон з піпеткою (схожий на скло) великий об'єм 100мл, але через свою консистенцію мені здається витрачатися буде не дуже економно, рідина густіша за воду, гелева, має аромат троянди любителям цієї квітки має сподобатися, при нанесенні на шкіру аромат майже не чутний (не повинен дратувати якщо ви не любите віддушки у косметичних засобів). Відразу після нанесення залишається невелика липкість, але через пару хвилин вона повністю проходить, обличчя залишається матовим без жирності та липкості. можна використовувати як у денному так і вечірньому догляді.

Я брала для денного догляду, коли не використовую такі активи як кислоти та ретинол

Невелике зволоження відчуваю на початку після нанесення, не скажу що це почуття залишається надовго, але сподіваюся що пептиди та інші активні компоненти все ж таки працюють 🤷🏻‍♀️

Для мене нанесення цієї ампули як спа догляд)

Мої улюблені ампули з трояндою, від них ефект на моїй шкірі навіть кращий, ніж від есенції, їх використовую у вечірньому догляді https://club.makeup.com.ua/post/32821/

Мій іншій догляд від MEDI-PEEL https://club.makeup.com.ua/post/32600/

Заспокійлива маска з екстрактом троянди IsNtree Real Rose Calming Mask

Антивікова есенція з трояндою
Антивікова есенція з трояндою