Христина 🌺

Clarins lip comfort oil…

Clarins lip comfort oil…

Цю олійка я хотіла давно. Дуже. Два роки тому я її спробувала, вона мені дуже сподобалась. І був період, уоли її взагалі не можна було купити. Ніде. Ні в Україні, ні за кордоном. І замість неї я взяла Clarins insta light comfort oil. Казали, що це нова версія цієї олійки, і старої більше не буде. Але для мене вона, мабуть, найгірша зі всіх, якими користувалася. Дуже рідка, не тримає форми і розтікається, а ще зафарбовує зуби (такий ефект в мене був тільки з нею...напевно через ту липкість і плівку🤔).

Далі була олійка NYX. Краща, ніж попередній...але теж не то. Мені вона заважка, я її відчувала на губах і вона мене тим бентежила.

І тут я побачила в продажі цю олійку. Дуже зраділа, і планувала купити. Аж тут попався такий бокс...який коштував 909 грн. Я його замовила не роздумуючи, і, можна сказати, "вихватила".

Clarins lip comfort oil…
Clarins lip comfort oil…

Бо, зазвичай, в бокси кладуть якісь не дуже ходові відтінки. В мене 04...і він мав би підійти практично усім. На губах він ніжно-рожевий, не навʼязливий. Але його видно, це не просто прозорий блиск. І навіть потім, після "зʼїдання" блиску залишається легенький рожевий тінт.

Але відтінок дуже комфортний.

Сама олійка пахне малиною. Та й на вигляд, ніби це малиновий джем. Вона не рідка, і не розтікається за контур губ, і не залишається на зубах. Я її не відчуваю. Навіть без макіяжу вона додає ізюминку губам.

Гарно зволожує і не сушить.

Дуже зручний пензлик, ідеально наноситься.

Вона візуально ніби схожа з NYX, але для мене різниця велика. Clarins взагалі не липка, і не важка. Ну, звичайно ціна помітна...NYX наполовину дешевша, але я б, якщо шукала олійку, то обрала б Clarins.

Додам фото зі свотчами. На губи я її нанесла спеціально без олівця, щоб не загубився колір.