Mila Masiukova

Bobbi Brown - ідеальні тіні в стіку

Bobbi Brown - ідеальні тіні в стіку

Ці тіні в мене вже досить давно. І саме цікаве - вони навіть не думають засихати. Не дивлячись на смішну вагу в 1,6 г, вистачає їх реально надовго.

Вони легко наносяться, за рахунок свого формату, розтушовуються вони теж добре, я використовую для цього кісточку з натурального ворсу (здається, кози). Але, в теорії, можна і пальцем. Я саме так і зробила, коли робила свотчі.

Стійкість дуже крута - оскільки в мене досить універсальний відтінок, я часто використовую їх як базу під сухі тіні. Стійкість при гарній розтушовці - весь день.

Bobbi Brown - ідеальні тіні в стіку
Bobbi Brown - ідеальні тіні в стіку

В мене відтінок Soft Peach - він реально персиковий. Інколи мені здається, що його можна було б використовувати і як коректор, щоб замальовувати синці під очима. Але я поки не пробувала))

Для мене ці тіні - це ідеал в світі кремових тіней. Вони дуже стійкі, не скочуються, мають непогану палітру кольорів і саме головне - не засихають з часом.

Може утворюватись смужка в складці повіки, легко прибирається пальцями, ну це вже в мене зі всіма тінями так)

Якщо подумати, то відтінки, які б я хотіла спробувати це: Cosmic, Dusty Mauve, Stone Golden Pink.

А ще існують двосторонні тіні, не знаю чи вони такі ж по стійкості, але класно коли не можеш обрати один відтінок, додала нижче)

Якщо ви ще не знайомі з цим брендом, то дуже рекомендую познайомитись. Я б назвала його професійним люксом.