Ирина ❤️

Антивіковий крем-сироватка з колагеном для шкіри навколо очей

Антивіковий крем-сироватка з колагеном для шкіри навколо очей

Рік тому у мене був антивіковий пептидний крем для очей і обличчя

AHC Youth Lasting Real Eye Cream For Face (Випускаються вони обсягами 12 і 30мл), він мені дуже сподобався, і при нанесенні відразу було видно результат розгладження зморшок. На цей раз цього крему не було у продажу і я вирішила спробувати щось нове з кремів цього корейського бренду

Витрата у них дуже економна, консистенція не дуже щільна, потрібно зовсім небагато, минулої мініатюри на 12мл мені вистачило на довго

Цей крем продаэться в обсязі 12 там 40мл, в мене 40мл ціна на нього буда дуже гарна.

Ампульний крем для повік AHC Premier Ampoule In Eye Cream – покращена формула (11 сезон) легендарного крему для повік та проблемних зон обличчя тепер збагачена новим запатентованим інгредієнтом, розробкою лабораторії АНС – collagen Т4. Це колагенові ампули, ідентичні людському колагену, тобто з такою самою амінокислотною послідовністю в активній частині, як і в людини. Дослідження показали, що засіб допомагає розгладжувати не лише дрібні, а й глибокі та застарілі зморшки. Ретикулярний колаген з більшою швидкістю та глибше вбирається у всі шари шкіри.

Завдяки 4-м типам колагену, інгредієнтам золотої олії, пептидам, гіалуронової кислоти та вітаміну С – крем забезпечує вашій шкірі максимальний зміцнюючий та підтягуючий догляд. Його можна використовувати на різні зони, які турбують вас зморшками, наприклад носогубна зона, на лобі, на шиї і тд. Наконечник крему має ніжний та м'який еластомірний матеріал, який схожий на пальці – він допомагає в акуратному нанесенні крему для догляду за вирівнюванням рельєфу шкіри, оскільки шкіра навколо очей дуже ніжна.

Висококонцентрована формула крему містить активний пептид молодості пентапептид-4 та гідролізовану гіалуронову кислоту, що у 6 разів концентрованіше, ніж у попередньому випуску крему.

Palmitoyl Pentapeptide-4 – найефективніший інгредієнт проти старіння шкіри, повністю сумісний зі шкірою, відновлює епідерміс, колаген, еластин та основну речовину дерми, шкірну матрицю, мабуть, скорочує довжину та глибину зморшок.

Це пептид, що стимулює відновлення структурних елементів дерми. Результати клінічних досліджень показали, що використання пептиду в кремі стимулює синтез колагену, еластину та глікозаміноглікану. Завдяки цьому відновлюється товщина шкірних покривів, що зменшується з віком, що призводить до зморшок.

Гідролізована гіалуронова кислота – це органічна гіалуронова кислота, одержана біотехнологічним способом. Проникає в глиб епідермісу і забезпечує глибоке зволоження шкіри. Стимулює синтез протеїнів білкових сполук для підтримки зволоження шкіри та запобігає трансепідермальній втраті вологи, збільшує пружність шкіри, стимулює синтез колагену.

Засіб збагачений також активними компонентами – ніацинамідом, пантенолом, екстрактом ламінарії, листям настурції, водою зеленого чаю, екстрактом солоду, олією ши, аденозином, церамідом, лауриновою кислотою, оливковою олією, золотом, квітами аравію.

В результаті застосування крему шкіра стає більш пружною та щільною. Засіб забезпечує потужний ефект, що омолоджує.

Крем молочного кольору, має зовсім легкий ненав'язливий аромат (на обличчі він не відчутний), іноді я взагалі не помічаю, що він є

Цей крем мені здається має трохи щільнішу текстуру ніж його попередник, та після нанесення залишається злегка липкий шар (згодом вона проходить) , я таке не люблю (але в даному кремі ця липкість не критична та зовсім мала), в зеленому кремі я не пам'ятаю що б таке було, той вбирався повністю і відразу був візуальний ефект, була як плівочка, яка моментально розгладжувала зморшки (але вона не відчувалася на обличчі).

Крем можно використовувати як в денному так і в вечірньому догляді. Іноді вдень коли у мене немає бажання наносити якийсь крем на все обличчя, я наношу тільки цей під очі, на носогубки та зморшки на лобі

В день також мені більше подобається Weleda Pomegranate & Poppy Peptide Firming Eye Cream https://club.makeup.com.ua/post/32815/ він вбирається відразу і після себе не залишає ні жирності ні липкості ( як и зелений крем AHC)

Кремом тільки почала користуватися, відгук доповнюватиму, але поки за відчуттями (через цю невелику липкість) зелений брат мені подобався більше, тут же мені потрібно трохи почекати перш ніж наносити макіяж. Шкіра після крему зволожена та насичена

Кількості крема на фото мені вистачає під обидва ока. Іноді можу наносити його на носогубки чи міжбрівку

Надалі хочу спробувати ще крем AHC Ten Revolution Real Eye Cream For Face

Антивіковий крем-сироватка з колагеном для шкіри навколо очей