Анастасія Фоміна

Туш Catrice з ефектом натуральних вій

Туш Catrice з ефектом натуральних вій

У виборі туші я доволі прискіплива,не всі щіточки та формули мені та моїм очам до вподоби.Я люблю туші які дають хороше розділення,подовження,обʼєм,проте без ефекту павучих лапок.Не люблю водостійкі туші(вкрай рідко можу скористатися),а віддаю перевагу туші,яка без проблем змивається при контакті з теплою водою.

Своїми фаворитами серед туш є туші від Maybelline,саме lash sensation та sky high.Але ж цікаво спробувати щось нове і раптом пощастить знайти щось круте ще бюджетніше за Maybelline.

І от до вашої уваги туш від Catrice яка як заявлено виробником має легко змиватися. Про туші від Catrice я чула багато і здебільшого хороше.

Лаконічне пакування,яке приємно виглядає ,насичений чорний відтінок та силіконова щіточка з короткими щетинками.

Я віддаю перевагу в туші саме силіконовим щіточкам,але не люблю колючі,ця якраз не колюча,навпаки дуже комфортна в використанні.

Наносити туш цією щіточкою зручно,вона добре профарбовує від самих корінчиків до кінчиків.Один шар дає дуже натуральний ефект-розділення,невеличке подовження та більш яскравий чорний колір вій.

Другий шар вже додає більше подовження,але все одно прям драматичного ефекту з цією тушью я гадаю не створити.

Туш комфортна,очі не печуть після використання(а це для мене великий плюс,бо очі в мене мега чутливі),та і взагалі відчуття,що щось є на віях відсутні.

Щодо стійкості -туш тримається добре увесь день (навіть одного разу чудово пережила раптовий денний сон).Може трохи осипатися,якщо терти очі,тому не рекомендую терти.Нормально переживає вологі погодні умови.

Змивається вона чудово при контакті з водою,злазить як плівка легко та без зайвих рухів.

Отже,у висновок можу сказати,що туш залишила у мене приємні враження,рука до неї тягнеться,бо ну дуже подобається ефект від неї,очі реагують на неї супер,тому від мене точно їй лайк ❤️